Mer

  Foredrag

  Are Tågvold Flaten har lang erfaring fra å holde foredrag om amerikansk politikk og valgkamp. Siden 2010 har han holdt foredrag for blant andre Utenriksdepartementet, Etterretningstjenesten, den norsk-amerikanske venneforeningen på Stortinget, Washingtonseminaret, Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen, Høyres stortingsgruppe, Civita, Tankesmien Agenda og flere alumniforeninger, folkehøgskoler og videregående skoler. Han har også deltatt i en rekke panelsamtaler, radio- og tv-programmer, og har erfaring som programleder fra podkasten "Amerikansk politikk".

  Eksempler på aktuelle foredrag: "Amerikansk politikk og valgkamp for nybegynnere", "Presidentvalget 2024: Hva står på spill, og hva er status?" Foredrag kan selvsagt også skreddersys.

  Endorsements...

  "Are er velartikulert, kunnskapsrik og har flere (og bedre) anekdoter enn det er presidentkandidater i USA. Han holdt et engasjerende foredrag om hvilke forventninger vi kan ha til valget i 2024, hvem som fører an og hvordan debatten har endret seg siden Are begynte å følge politikken. Han leverte også varene i en påfølgende panelsamtale der harde tall og fakta skulle veves sammen med ideologisk overbygning og historie i dette merkelige og spennende landet.

  Alt i alt var vi veldig fornøyde, og kan absolutt anbefale Are som en engasjerende foredragsholder!"

  WergelandApenes
  (november 2023)