Innholdet på AmerikanskPolitikk.no er gratis, men det koster å levere en bred dekning. Vi setter derfor stor pris på om du kan bidra med noen kroner!

AmerikanskPolitikk.no er et lite nettsted med store ambisjoner. Vi har dekket amerikansk politikk på norsk siden 2010, da vi tok for oss mellomvalget president Obama senere beskrev som "a shellacking". Vi er fortsatt lidenskapelig opptatt av feltet vi dekker — noen vil si på kanten til det sykelige — og vi ønsker å produsere innhold som står i stil til denne interessen også i årene som kommer. Vi har aldri vært tabloide i innholdet eller særlig klikkvennlige i overskriftene, og breaking news og misvisende forenklinger om amerikanske forhold finner du andre steder. Alle mener noe om Trump og amerikansk politikk om dagen, og det er mye interessant og viktig vi ønsker å dykke dypere i.

Med din støtte kan vi satse bredere, utvide AMPOL-familien, faktisk betale (!) bidragsytere, og levere et enda bedre produkt. Alle monner drar, enten det er snakk om penger til en kopp kaffe, et avisabonnement eller en donasjon som muliggjør en reportasjereise. Uansett: Tusen, tusen takk!

PATREON

VIPPS

Du kan støtte nettsiden ved å bruke AmerikanskPolitikk.nos VIPPS-nummer: #530600

PAYPAL

Ved å trykke på "Doner"-knappen nedenfor kan du donere et valgfritt beløp til AmerikanskPolitikk.no via PayPal:

Du kan også bidra med et fast månedlig beløp via PayPal. Du kan avslutte abonnementet når som helst.

Gi en månedlig gave