Mer

  Super Tuesday: Valgdagen som skulle redde demokratene

  Noen valgdager er mer spesielle enn andre, og siden 1988 har den såkalte «supertirsdagen» spilt en viktig rolle i nominasjonskampen. Men hvordan startet det, hvordan har valgdagen utviklet seg, og hva slags kandidater har vunnet frem?

  Du får som vanlig høre fra historiker og forfatter Hans Olav Lahlum. Vi har også med oss statsviteren Barbara Norrander, som har skrevet boka Super Tuesday: Regional Politics and Presidential Primaries. Vi har i tillegg snakket med statsviteren Josh Putnam, mannen bak Frontloading HQ, en nettside som dykker ned i det som finnes av detaljer rundt delegater, valgdatoer og valglovgivning.

  Valgkampsirkuset er en podkast fra AmerikanskPolitikk.no. Programleder og produsent: Are Tågvold Flaten. Musikk: Ingebrigt Håker Flaten.

  Følg oss gjerne på Instagram (@Valgkampsirkuset), der vi legger ut videoer fra hver episode. Vi hadde satt stor pris på om du tipser en venn eller kollega om podkasten, og legg også gjerne igjen en anmeldelse om du liker podkasten.

  PS: Støtter du AmerikanskPolitikk.no via Patreon.com/ampol, får du tilgang til bonusmateriell og AMPOL-merch i posten.

  Du finner Valgkampsirkuset der du hører på podkast:

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også