Mer

  Skitne triks i South Carolina

  South Carolina er kjent for skitne triks og fantastisk BBQ. 2024-valgkampen har tidvis vært negativ, men den kan ikke måle seg mot det som skjedde i 2000.

  I den tredje episoden av Valgkampsirkuset tar vi turen sørover til South Carolina, som de siste tiårene har vært stolt av å arrangere det første primærvalget i sør. Vi tar som vanlig for oss historien og valgkamper som endret den, samt en av de mest kjente, skitne primærvalgkampene i amerikansk historie: John McCain mot George W. Bush i 2000. Det er bare å feste setebeltene og holde ungene for ørene.

  Du får som vanlig høre fra historiker og forfatter Hans Olav Lahlum. Vi har i tillegg fått med oss professoren og forfatteren H. Gibbs Knotts som har skrevet en bok om primærvalgene i South Carolina. Vi får også høre fra den tidligere John McCain-rådgiveren Michael Dennehy.

  Valgkampsirkuset er en podkast fra AmerikanskPolitikk.no. Programleder og produsent: Are Tågvold Flaten. Musikk: Ingebrigt Håker Flaten.

  Følg oss gjerne på Instagram (@Valgkampsirkuset), der vi legger ut videoer fra hver episode. Vi hadde satt stor pris på om du tipser en venn eller kollega om podkasten, og legg også gjerne igjen en anmeldelse om du liker podkasten.

  PS: Støtter du AmerikanskPolitikk.no via Patreon.com/ampol, får du tilgang til bonusmateriell og AMPOL-merch i posten.

  Du finner Valgkampsirkuset der du hører på podkast:

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også