Mer

  Hva er det med Iowa?

  Valgkampsirkuset starter i Iowa, men hvorfor ble det slik? Hvorfor trasker presidentkandidater fortsatt rundt i fotspor fra midten av 1970-tallet, og hvorfor er Donald Trump storfavoritt i 2024?

  I den første episoden av Valgkampsirkuset foretar vi et dypdykk i caucusvalget i Iowa. Vi tar for oss historien, valgkamper som endret den, samt et av de mest berømte taleøyeblikkene i amerikansk historie.

  Du får høre fra historiker og forfatter Hans Olav Lahlum, Iowa-legenden David Yepsen, meningsmålingsguruen Ann Selzer, tidligere guvernør og presidentkandidat Howard Dean, Iowa-senator Chuck Grassley, undertegnede, samt en rekke tidligere demokratiske presidentkandidater.

  Følg oss gjerne på Instagram (@Valgkampsirkuset), der vi legger ut videoer fra hver episode. Vi hadde satt stor pris på om du tipser en venn eller kollega om podkasten, og legg også gjerne igjen en anmeldelse om du likte denne episoden.

  Valgkampsirkuset er en podkast fra AmerikanskPolitikk.no. Programleder og produsent: Are Tågvold Flaten. Musikk: Ingebrigt Håker Flaten. Tatt opp hos Gateway Studios.

  PS: Støtter du AmerikanskPolitikk.no via Patreon.com/ampol, får du tilgang til bonusmateriell og AMPOL-merch i posten.

  Du finner Valgkampsirkuset der du hører på podkast:

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også