Mer

  – Det skal et jordskjelv til for at ikke Trump vinner nominasjonen

  Bokaktuelle Jan Arild Snoen ser ikke store muligheter for andre enn Trump i den republikanske nominasjonskampen.

  Snoen er aktuell med boken Europa uten USA? Antiamerikanismen og dens følger. Det er der samtalen starter og slutter, men tematikken dreier seg fort inn på den republikanske nominasjonskampen og hva vi kan forvente oss neste år.

  Amerikansk politikk er en podkast fra AmerikanskPolitikk.no. I denne episoden får du høre fra Jan Aril Snoen og Are Tågvold Flaten.

  Litt bokreklame:

  • Du får kjøpt boka direkte og signert fra Jan Arild ved å vippse 349 kroner til 980 44 720. Det nærmer seg jul og han har også et spesialtilbud på USA-trilogien sin for 550 kroner. Da får du i tillegg med Snoens tidligere USA-bøker på kjøpet – Den nye kalde krigen: USA mot Kina (2021) og Trump—sjokket (2020).

  Støtter du oss via Patreon.com/ampol får du tilgang til Patreon-spesialer, tidlig tilgang til reklamefrie episoder av podkasten, samt AMPOL-merch i posten.

  Hvordan abonnerer du på «Amerikansk politikk»?

  Abonner på «Amerikansk politikk» i iTunes eller Spotify.

  Bruker du en android-app? Klikk her.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også