Mer

  Politisk splittelse og norsk lobbyvirksomhet i USA: Hvordan fremmer man norske interesser i dagens Washington?

  Kevin McCarthy er kastet som Speaker i Representantenes hus, og demokratene koser seg med det republikanske kaoset. Vi spilte inn episoden dagen før, men temaene vi snakket om er ikke mindre relevante av den grunn. For hvordan fremmer man norske interesser i dagens Washington?

  Det som venter er en samtale med Bård Ludvig Thorheim, den tidligere diplomaten og nåværende stortingsrepresentanten (H) fra Nordland som, såvidt oss bekjent, har mer peiling på amerikansk politikk enn noen andre på Stortinget om dagen.

  Thorheim var nylig i Washington, D.C. og møtte en rekke senatorer, representanter og strateger. Vi snakker om hvordan Norge driver lobbyvirksomhet i USA, siste nytt fra den republikanske nominasjonskampen og ikke minst splittelsen i Kongressen.

  Amerikansk politikk er en podkast fra AmerikanskPolitikk.no. I denne episoden får du høre fra Nettavisens Henrik Heldahl, stortingsrepresentant og leder av Stortingets norsk-amerikanske venneforening Bård Ludvig Thorheim (H), og Are Tågvold Flaten. Produsert av sistnevnte.

  Støtter du oss via Patreon.com/ampol får du tilgang til Patreon-spesialer, tidlig tilgang til reklamefrie episoder av podkasten, samt AMPOL-merch i posten.

  Hvordan abonnerer du på «Amerikansk politikk»?

  Abonner på «Amerikansk politikk» i iTunes eller Spotify.

  Bruker du en android-app? Klikk her.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også