Mer

  Stiller Biden i 2024, eller var det bare en klassisk Biden-forsnakkelse?

  President Joe Biden har enda ikke kunngjort om at han stiller som presidentkandidat i 2024. Men i forrige måned skal Biden, som fyller 80 år i november, ha fortalt borgerrettighetsaktivisten, programlederen og den tidligere presidentkandidaten Al Sharpton at han stiller.

  «I’m going to do it again,» skal Biden ha sagt mens han poserte for et bilde sammen med Sharpton i Roosevelt-rommet i Det hvite hus.

  «I’m going.»

  I følge RealClearPolitics skal den upopulære presidenten ha løftet seg på snittet av meningsmålingene de siste månedene. I juli mente 36,8 % av befolkningen at han gjorde en god jobb. Nå ligger gjennomsnittet av de samme målingene på 42,7 %. Én måned etter at Biden tok over som president, i januar 2022, lå oppslutningen på 57 %.

  Vebjørn Hobbesland
  Vebjørn Hobbesland
  Statsviter og byråkrat. Skribent for AmerikanskPolitikk.no med fokus på nominasjonskampen frem mot presidentvalget i 2024.

  Les også