Senator og daværende presidentkandidat Amy Klobuchar fra da vi møtte henne i Iowa i august 2019. Foto: Henrik Heldahl.

Joe Biden går inn i sitt andre år som president og høstens mellomvalg kommer til å dekkes bredt. AmerikanskPolitikk.no er derfor på jakt etter to dyktige skribenter som kan formidle amerikansk politikk på en forståelig og leseverdig måte.

Vi er på utkikk etter deg som har kunnskap om, og ikke minst interesse for amerikansk politikk. Du skriver godt, setter deg raskt inn i kompliserte saker og følger amerikansk politikk tett om dagen.

Som skribent vil du bidra med bakgrunnssaker og saker til nyhetsdekningen vår. Etter hvert kan det også muligheter for medieopptredener.

Stillingen er ubetalt, noe som også gjelder de øvrige stillingene i redaksjonen.

Noe for deg?

Hos oss får du innpass i et av Norges få fagmiljøer for amerikansk politikk, med dyktige og engasjerte kolleger. Ambisjonen vår er å være et naturlig stoppested på nettet for nordmenn som interesserer seg for USA og amerikansk politikk. Det håper vi du ønsker å bidra til. Fritt Ord har støttet prosjektet siden 2011.

Dersom du er interessert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du kan bidra med, CV og en liten tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: Fortest mulig, og innen 1. februar 2022.

Spørsmål? Kontakt redaktør Are Tågvold Flaten på flaten at ampol.no.