Mer

  Vil du dekke amerikansk politikk i 2020? Vi søker skribenter!

  Henrik Østensen Heldahl i samtale med Pete Buttigieg. Foto: Are Tågvold Flaten, AmerikanskPolitikk.no.

  Donald Trump går inn i sitt fjerde år som president og demokratenes nominasjonsvalg sparkes for alvor igang på nyåret. AmerikanskPolitikk.no er derfor på jakt etter to dyktige skribenter for 2020 som kan formidle amerikansk politikk på en forståelig og leseverdig måte.

  Vi er på utkikk etter deg som har kunnskap om, og ikke minst interesse for amerikansk politikk. Du skriver godt, setter deg raskt inn i kompliserte saker og følger amerikansk politikk tett om dagen.

  Som skribent vil du bidra til nyhetsdekningen vår i nyhetsbrevet «Morgenkaffen». Du får i tillegg muligheten til å småprate i podkasten «2020», og står fritt til å levere annet innhold til AmerikanskPolitikk.no. Etter hvert blir det også muligheter for medieopptredener.

  Stillingen er ubetalt, noe som også gjelder de øvrige stillingene i redaksjonen.

  Senator og presidentkandidat Amy Klobuchar fra da vi møtte henne i Iowa i august. Foto: Henrik Østensen Heldahl

  Noe for deg?

  Hos oss får du innpass i et av Norges få fagmiljøer for amerikansk politikk, med dyktige og engasjerte kolleger. Ambisjonen vår er å være et naturlig stoppested på nettet for nordmenn som interesserer seg for USA og amerikansk politikk. Det håper vi du ønsker å bidra til. Dekningen vår skal være partinøytral, balansert og faktabasert, og Fritt Ord har støttet prosjektet siden 2011.

  Dersom du er interessert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du kan bidra med, CV og en liten tekst­prøve til post at ampol.no.

  Søknadsfrist: Fortest mulig, og innen 9. november 2019.

  Spørsmål? Kontakt redaktør Are Tågvold Flaten på flaten at ampol.no eller 45 66 77 84.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også