Mer

  En dag med Pete Buttigieg

  Bli med på innsiden av valgkampsirkuset i Iowa. Fra matbod til matbod med Pete Buttigieg, og en rekke andre presidentkandidater.

  I denne spesialepisoden av «2020» følger vi presidentkandidaten Pete Buttigieg en hel dag på Iowa State Fair. Vi intervjuer ham på både norsk og engelsk, og vi byr på en egen matspalte med intervjuer med ham og en rekke andre presidentkandidater. Vi besøker i tillegg valgkampkontorer i og rundt Des Moines, og vi intervjuer mannen med ansvaret for den årlige maiskornavstemningen på Iowa State Fair.

  Vi tror og håper at det som følger gir deg følelsen av å være på plass midt i valgkampsirkuset, på et tidspunkt i valgkampen der det fortsatt er mulig å komme tett på de håpefulle.

  Henrik og Pete. Foto: Are Tågvold Flaten, AmerikanskPolitikk.no.

  Med Are Tågvold Flaten (@AreFlaten) og NRK Nordlands Henrik Heldahl (@HenrikHeldahl). 2020 er produsert av førstnevnte for AmerikanskPolitikk.no.

  Pete og Are. Foto: Henrik Østensen Heldahl

  Episoden fra dag 1 av Iowa State Fair finner du her («Da vi møtte Biden»), mens episoden som dekker dag 2-4 ligger her («Da vi møtte 19 presidentkandidater på tre dager»).

  PS: Ved å støtte oss med noen få dollar i måneden (patreon.com/ampol) får du merch i posten, tilgang til eksklusive podkaster og en overraskelse her og der.

  Hvordan abonnerer du?

  Abonner på 2020 i iTunes eller Spotify.

  Du finner oss også her:

  Coverfoto: Undertegnede for AmerikanskPolitikk.no.
  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også