Iowa State Fair har gitt oss muligheten til å komme helt tett innpå det som finnes av presidentkandidater. Det har gitt oss mange minneverdige øyeblikk.

DES MOINES, IOWA: Henrik og jeg tilbringer en uke på det tradisjonsrike Iowa State Fair. Her må presidentkandidatene gjennom en rekke politiske, folkelige, og matrelaterte ritualer. Episoden fra dag 1 finner du her, mens denne episoden dekker dag 2-4. Vi kommer også med en egen episode der vi følger og intervjuer Pete Buttigieg, en episode som også vil inneholde en egen matreportasje.

Undertegnede (@AreFlaten) og Henrik Østensen Heldahl (@HenrikHeldahl) står for AmerikanskPolitikk.nos dekning av årets state fair i Des Moines.

PS: Ved å støtte oss med noen få dollar i måneden (patreon.com/ampol) får du merch i posten, tilgang til eksklusive podkaster fra Iowa State Fair og ikke minst ukentlige 2020-oppdateringer!

Hvordan abonnerer du?

Abonner på 2020 i iTunes eller Spotify.

Du finner oss også her:

Foto: Henrik Østensen Heldahl

Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".