Spesial av AMPOLCAST: 2nd Amendment med Washington Posts Lillian Cunningham

Washington Posts Lillian Cunningham er stemmen i podkastseriene «Presidential» og «Constitutional», som forteller historien om de amerikanske presidentene og den amerikanske grunnloven. Hun var nylig i Norge for å delta på lanseringen av Eidsvoll 1814s nye prosjekt «Founding Fathers across the Atlantic – History and Legacy in Norway and the USA». I den anledning har vi huket henne inn i AMPOLCAST-studio for å snakke om det andre grunnlovstillegget og våpenpolitikk i USA.

Med AmerikanskPolitikk.nos Henrik Heldahl (@HenrikHeldahl) og Washington Posts Lillian Cunningham (@lily_cunningham).

Hvordan abonnerer du på «Amerikansk politikk»?

Abonner på «Amerikansk politikk» i iTunes eller Spotify.

Du finner oss også her: