ALLER FØRST

Tirsdag var det primærvalg i New Hampshire, onsdag var det primærvalg i Rhode Island og torsdag var det primærvalg til delstatsverv i New York. Dermed er årets primærvalgssyklus til ende, og alt som gjenstår er valget tirsdag 6. november.

SENATET

Texas: Det republikanske partiet setter alle kluter til for å hjelpe Ted Cruz (R) i Texas. Målingene viser en overraskende liten ledelse på demokratenes kandidat, kongressmann Beto O’Rourke. Republikanerne er bekymret, ikke bare for å tape det de så som et trygt sete, men også for konsekvensene lenger nede på stemmeseddelen dersom det blir jevnt.

HUSET

Florida 6. distrikt: Kongressmann Ron DeSantis (R), som vant det republikanske primærvalget til guvernørvervet, trakk seg fra Kongressen mandag for å fokusere på guvernørvalget.

Massachusetts 3. distrikt: Det blir omtelling i det svært jevne demokratiske primærvalget i dette trygge setet. Foreløpige resultater med alle valgkretser inne, er at forretningskonsulent Lori Trahan leder med 52 stemmer på politisk rådgiver Dan Koh.

New Hampshire 1. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette vippesetet ble vunnet av eksekutivrådsmedlem Chris Pappas. Den republikanske nominasjonen ble vunnet av tidligere politisjef Eddie Edwards. Pappas er åpent homofil, mens Edwards er afroamerikaner; uansett hvem av dem som vinner i november blir det en «first» for New Hampshire.

New Hampshire 2. distrikt: Den republikanske nominasjonen i dette moderat demokratiske distriktet ble vunnet av delstatsrepresentant Steve Negron, som møter kongresskvinne Annie Kuster (D) i november.

DELSTATENE

New Hampshire guvernør: Demokratene nominerte tidligere delstatssenator Molly Kelly til å stille mot guvernør Chris Sununu (R) i november.

New York guvernør: Guvernør Andrew Cuomo moste, som ventet, skuespiller Cynthia Nixon – i det demokratiske primærvalget og er dermed i praksis klar for fire nye år.

Rhode Island guvernør: Den demokratiske nominasjonen ble vunnet av sittende guvernør Gina Raimondo. Den republikanske nominasjonen ble vunnet av Cranstons borgermester, Allan Fung. Dermed er det duket for omkamp dem imellom i november.