ALLER FØRST

Tirsdag var det primærvalg i Massachusetts og på torsdag var det primærvalg i Delaware. Kommende tirsdag er det primærvalg i New Hampshire, på onsdag er det primærvalg i Rhode Island og på torsdag er det primærvalg til delstatsverv i New York.

SENATET

Arizona: Guvernør Doug Ducey (R) annonserte tirsdag at han ville oppnevne tidligere senator Jon Kyl (R) til avdøde John McCains (R) sete i Senatet og Kyl ble sverget inn allerede onsdag. Kyl satt 18 år i Senatet, men gikk av i 2013 (han ble erstattet av partifelle Jeff Flake) etter å ha tjenestegjort som nestleder for republikanernes gruppe siden 2007. Han er en såkalt «placeholder» som ikke vil stille på nytt i 2020; faktisk kan det hende han vil gå av allerede i vinter. Utnevnelsen av den høyt respekterte Kyl vil bli godt mottatt i Arizona og styrke Duceys gjenvalgssjanser, men kan også bety at Ducey vil utnevne en yngre kandidat over nyttår, som dermed vil ha en flying start i 2020. Det har også vært spekulert i at han kan oppnevne kongresskvinne Martha McSally (R) til jobben, dersom hun taper det ordinære senatsvalget i november til demokraten Kyrsten Sinema.

Delaware: Senator Tom Carper (D) ble renominert torsdag.

HUSET

Massachusetts 1. distrikt: Kongressmann Richard Neal (D) slo tilbake en intern utfordring fra advokat og muslimsk aktivist Tahira Amatul-Wadud.

Massachusetts 3. distrikt: Det demokratiske primærvalget i dette åpne, trygge setet ble vunnet av tidligere kongressrådgiver Lori Trahan.

Massachusetts 7. distrikt: Bystyremedlem i Boston, Ayanna Pressley beseiret kongressmann Michael Capuano (D) tirsdag.

Massachusetts 8. distrikt: Kongressmann Stephen Lynch (D) slo sin interne utfordrer, software-utvikler Brianna Wu tirsdag.

Ohio 12. distrikt: Republikaneren Troy Balderson ble sverget inn onsdag, etter å ha vunnet suppleringsvalget 8. august.

DELSTATENE

Illinois lokal: Borgermesteren i Chicago, Rahm Emanuel (D) tar ikke gjenvalg i 2019. Emmanuel er tidligere kongressmann, rådgiver for Bill Clinton og stabssjef for Barack Obama og en av tungvekterne i det demokratiske partiet.

Kansas guvernør: Den tidligere republikanske guvernøren Bill Graves har gått ut med støtte til demokratenes kandidat, Laura Kelly foran årets valg.