ALLER FØRST

Tirsdag var det primærvalg i Connecticut, Minnesota, Vermont og Wisconsin. Nå på tirsdag er det primærvalg i Alaska og Wyoming. Egne saker kommer valgdagen.

SENATET

New Mexico: Landkommisjonær Aubrey Dunn, som ble valgt som republikaner, skiftet til libertarianerne og annonserte at han ville stille til Senatet. Han har imidlertid trukket seg, men libertarianerne har skaffet seg en enda bedre kjent kandidat: Tidligere republikansk guvernør og libertariansk presidentkandidat i 2016, Gary Johnson.

Wisconsin: Den republikanske senatsnominasjonen ble vunnet av delstatssenator Leah Vukmir. Hun møter senator Tammy Baldwin (D) i november.

HUSET

Minnesota 1. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette åpne vippesetet ble vunnet av tidligere assisterende forsvarsminister Dan Feehan. Den republikanske nominasjonen ble vunnet av 2014 & 2016-kandidat Jim Hagedorn.

Minnesota 5. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette trygge setet ble vunnet av delstatsrepresentant Ilhan Omar.

Minnesota 8. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette åpne vippesetet ble vunnet av tidligere delstatsrepresentant Joe Radinovich. Den republikanske nominasjonen ble vunnet av fylkesråd Pete Stauber.

Pennsylvania 7. distrikt: Fylkesråd og republikansk kandidat i dette nytegnede kongressdistriktet, Marty Nothstein anklages for seksuell trakassering og er visstnok under etterforskning. Han har siden februar vært permittert fra jobben som direktør for en sykkelhall, men det er først nå at årsaken er blitt kjent. Anklagene stammer fra 2000, det samme året han vant olympisk gull i sykling.

Wisconsin 1. distrikt: Den republikanske nominasjonen i dette åpne vippesetet som inntil nå er blitt holdt av Speaker Paul Ryan, ble vunnet av universitetsregent Bryan Steil. Den demokratiske nominasjonen ble vunnet av jernarbeider Randy Bryce.

DELSTATENE

Connecticut guvernør: Den demokratiske nominasjonen til dette åpne embetet ble vunnet av forretningsmann Ned Lamont. Den republikanske nominasjonen ble vunnet av General Electric-direktør Bob Stefanowski.

Kansas guvernør: Administrasjonsminister Kris Kobach har vunnet det svært jevne republikanske primærvalget, som ble avholdt 7. august. Han beseiret guvernør Jeff Colyer med 3-400 stemmer.

Minnesota guvernør: Den demokratiske nominasjonen til dette åpne embetet ble vunnet av kongressmann Tim Walz. Den republikanske nominasjonen ble vunnet av fylkesråd og partiets kandidat i 2014, Jeff Johnson.

Vermont guvernør: Den demokratiske nominasjonen ble vunnet av elektrisitetsdirektør og transgenderaktivist Christine Hallquist, som møter guvernør Phil Scott (R) i november.

Wisconsin guvernør: Den demokratiske nominasjonen ble vunnet av utdanningsminister Tony Evers, som møter guvernør Scott Walker (R) i november.

Wyoming guvernør: En måling forut for tirsdagens republikanske primærvalg gir forretningsmann Foster Friess en syltynn ledelse med 21%, mot 20% til finansminister Mark Gordon, 16% til advokat Harriet Hageman og 10% til forretningsmann Sam Galeotos. Blant de som alt hadde stemt, ledet Gordon klart, med 36%.