Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Mellomvalget er like rundt hjørnet og AmerikanskPolitikk.no er på jakt etter dyktige skribenter som kan formidle amerikansk politikk på en forståelig og leseverdig måte. Vi har store planer for høsten og den kommende 2020-dekningen… Løp og søk!

Vi er på utkikk etter skribenter med kunnskap om og stor interesse for amerikansk politikk. Du må like å skrive, ha et øye for nyanser og sans for detaljer. Du skriver godt på norsk, og leser engelskspråklige medier daglig. Du har samtidig evnen til å sette deg raskt inn i nye og kompliserte saker for deretter å forklare innholdet for leserne (og lytterne) våre.

For 13. gang

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. Siden oppstarten har 44 dyktige bachelor- og masterstudenter, samt nyutdannede, hatt praktikantstilling her på nettsiden.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive kommentarer og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk. Det er også muligheter for å tre inn i redaksjonen på fast basis etter praktikantperioden, noe både kommentatorene Vårin Alme og Henrik Østensen Heldahl gjorde for noen år siden.

Noe for deg?

Vi er et lite nettsted med store ambisjoner. Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du CV, en kort søknad med noen ord om hva du kan bidra med på nettsiden samt en relevant tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: Fortest mulig, og innen 17. august 2018.

Spørsmål? Kontakt undertegnede på flaten at ampol.no eller 45 66 77 84.

AmerikanskPolitikk.no er et politisk uavhengig nettsted drevet av politiske junkies.