Reidar Strisland er ute med boka «Bernie Sanders og det nye USA», to år etter de siste valgene i den demokratiske nominasjonskampen mellom Hillary Clinton og Bernie Sanders. Vi snakker med Reidar om boka (som du kan vinne et eksemplar av!), Bernie, 2016 og 2020. Vi snakker også om Robert F. Kennedy 50 år etter at han ble skutt og drept, samt ukas tall, ukas valg og spalten «Dette er ikke normalt».

Med AmerikanskPolitikk.nos Henrik Østensen Heldahl (@HenrikHeldahl), Vårin Alme (@VarinAlme) og Are Tågvold Flaten (@AreFlaten). Gjest: @Strisland.

Vi ble deretter sittende fast i heisen på vei ned fra studio… Bra det ikke var omvendt!

Hvordan abonnerer du?

Du abonnerer på AMPOLCAST i iTunes og SPOTIFY.

Du finner oss også her:

Følg gjerne @AMPOLCAST på InstagramFacebook og Twitter.

Statsviter, grunnlegger og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp" (Res Publica, 2017). Dekket presidentvalget i USA for TV2 i 2016 og er en av stemmene i AMPOLCAST.

Ingen kommentarer