ALLER FØRST

Forrige tirsdag var det nominasjonsvalg i Idaho, Nebraska, Oregon og Pennsylvania. Nå på tirsdag er det nominasjon i Arkansas, Georgia, Kentucky og Texas (andre runde) og vi har egne saker ute tirsdag morgen.

SENATET

Ingen saker.

HUSET

Idaho 1. distrikt: Den republikanske nominasjonen i dette trygge setet ble vunnet av delstatssenator Russ Fulcher.

Kansas 2. distrikt: Delstatssenator Dennis Pyle (R) stiller i dette åpne distriktet.

Michigan 13. distrikt: Forretningsmann John Conyers III, sønn av tidligere kongressmann John Conyers (som måtte gå av pga. beskyldninger om seksuell trakassering), har ikke samlet inn nok gyldige underskrifter ifølge valgstaben i Wayne County. Det er dog fortsatt en Conyers på stemmeseddelen; kongressmannens grandnevø, delstatssenator Ian Conyers.

Nebraska 2. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette vippesetet ble vunnet av sosialarbeider Kara Eastman, som så vidt slo ut tidligere kongressmann Brad Ashford. Hun møter kongressmann Don Bacon (R) i november

Pennsylvania 4. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette nytegnede, åpne setet ble vunnet av delstatsrepresentant Madeleine Dean. Distriktet skal være trygt demokratisk i november.

Pennsylvania 5. distrikt: Den demokratiske nominasjonen i dette nytegnede, åpne setet ble vunnet av advokat Mary Gay Scanlon. Distriktet skal være trygt demokratisk i november.

Pennsylvania 9. distrikt: Den republikanske nominasjonen i dette nytegnede, åpne setet ble vunnet av forretningsmann Dan Meuser. Distriktet skal være trygt republikansk i november.

Pennsylvania 13. distrikt: Den republikanske nominasjonen i dette nytegnede, åpne setet ble vunnet av lege John Joyce. Distriktet skal være trygt republikansk i november.

Pennsylvania 14. distrikt: Den republikanske nominasjonen i dette nytegnede, åpne setet ble vunnet av veteran, advokat og delstatssenator Guy Reschenthaler. Distriktet skal være trygt republikansk i november.

 

DELSTATENE

Idaho guvernør: Den republikanske guvernørnominasjonen i Idaho ble vunnet av viseguvernør Brad Little. For demokratene vant delstatsrepresentant og indianeraktivist Paulette Jordan.

Maryland guvernør: Tidligere fylkesråd Valerie Ervin, som egentlig var viseguvernørkandidat for nå avdøde Kevin Kamenetz (D), vil stille i hans sted. Kamenetz døde brått av hjertesvikt for litt over en uke siden.

Oregon guvernør: Den republikanske guvernørnominasjonen ble vunnet av kirurg og delstatsrepresentant Knute Buehler. Han møter guvernør Kate Brown (D) i november.

Pennsylvania guvernør/viseguvernør: Den republikanske nominasjonen ble vunnet av delstatssenator Scott Wagner. Han får følge av eiendomsutvikler Jeff Bartos som viseguvernørkandidat. For demokratene ble sittende viseguvernør Mike Stack slått ut av borgermester John Fetterman.