ALLER FØRST

Det var partimøter i Utah på lørdag og flere kandidater ble luket ut. Tirsdag er det påmeldingsfrist i Michigan og suppleringsvalg i Arizonas 8. distrikt (vår sak blir publisert tirsdag morgen) og lørdag er det republikansk delstatskonvent i Massachusetts og demokratisk konvent i Utah.

SENATET

Delaware: Fylkesråd i Sussex County, Rob Arlett (R) stiller mot senator Tom Carper (D).

HUSET

Arizona 8. distrikt: Emerson er ute med en måling som finner demokrat Hiral Tipirneni med en 46 – 45 ledelse på republikaner Debbie Lesko. Dette er et ganske annerledes resultat enn forrige ukes måling fra OH Insight, som ga Lesko en 53 – 43 ledelse.

Florida 15. distrikt: Delstatsrepresentantene Neil Combee og Ross Spano vil stille til den republikanske nominasjonen etter kongressmann Dennis Ross (R), som ikke tar gjenvalg.

Oklahoma 1. distrikt: Kongressmann Jim Bridenstine (R) ble godkjent av Senatet som ny sjef for NASA denne uken og vil fratre kongressvervet i nærmeste fremtid. Det vil ikke bli holdt noe suppleringsvalg her.

Pennsylvania 15. distrikt: Kongressmann Charlie Dent (R) vil gå av i mai og det kommer således til å bli et suppleringsvalg i dette svakt republikanske distriktet, som er omtegnet fra og med valget i november.

Wisconsin 1. distrikt: Fylkesråd i Kenosha County, Jeff Wamboldt er første republikaner til å melde seg på etter at Speaker Paul Ryan (R) annonserte sin avgang.

DELSTATENE

Maine lokal: Delstatens Høyesterett har enstemmig kommet frem til at primærvalgene i juni skal gå etter den nye valgordningen med rangert votering. Det har vært mye frem og tilbake rundt implementeringen av valgordningen, som igjen står på stemmeseddelen.