ALLER FØRST

Påmeldingsfristen gikk ut i North Dakota mandag, New York torsdag (kun føderale verv), og i Oklahoma fredag. I tillegg ble flere kandidater luket bort ved delstatskonventene i Colorado; se Denver Post for mer om dette. Det er partimøter i Utah kommende lørdag (også her vil flere kandidater bli luket ut). Til sist er vår sak om de som takker av i 2018 oppdatert.

SENATET

Florida: Guvernør Rick Scott (R) kunngjorde mandag at han stiller mot senator Bill Nelson (D) til høsten. Dette kommer til å bli kanskje den mest spennende og ikke minst dyreste valgkampen i år.

Mississippi: Tidligere landbrukskommissær Cindy Hyde Smith (R) ble sverget inn som ny senator fra Mississippi mandag. Hun får de samme komitevervene hennes forgjenger Thad Cochran (R) hadde; bevilgning, landbruk og regel.

Tennessee senator: Det republikanske partiet har fjernet nesten alle motkandidatene til kongresskvinne Marsha Blackburn fra stemmeseddelen forut for primærvalget 2. august. Dette fordi kandidatene ikke oppfylte kravet om å være «aktive republikanere».

HUSET

Arizona 8. distrikt: En måling forut for suppleringsvalget 24. april gir republikaner Debbie Lesko en 53 – 43 ledelse på demokrat Hiral Tipirneni.

Florida 15. distrikt: Kongressmann Dennis Ross (R) tar ikke gjenvalg, etter åtte år i Huset.

North Dakota: Delstatssenator Tom Campbell (R) har, etter mye om og men, bestemt seg for ikke å stille til Huset. Han tapte delstatskonventets støtte til kollega Kelly Armstrong i forrige uke og ville måttet bruke store summer fra egen formue for å vinne her. Campbells navn forblir på stemmeseddelen.

Pennsylvania 18. distrikt: Demokraten Conor Lamb ble endelig sverget inn i Huset, etter å ha vunnet suppleringsvalget 13. mars.

Wisconsin 1. distrikt: Kongressens Speaker Paul Ryan (R) tar ikke gjenvalg i 2018.

DELSTATENE

Missouri guvernør: En rapport fra delstatshuset om guvernør Eric Greitens (R) forhold til en elskerinne han hadde før han ble valgt, er ganske knusende lesning (vold, mulig voldtekt) og det er trolig bare et tidsspørsmål før Greitens går, eller blir kastet av delstatsforsamlingen. Republikanernes senatskandidat, delstatens justisminister Josh Hawley har alt bedt Greitens om å gå av.

New Hampshire guvernør: Tidligere delstatssenator Molly Kelly (D) stiller mot guvernør Chris Sununu (R). Fra før stiller også tidligere borgermester i Portsmouth og tapende kandidat til nominasjonen i 2016, Steve Marchand (D).