SENATET

New Jersey: Republikanerne har fått sin ønskede kandidat til å stille mot senator Bob Menendez (D). Veteran og tidligere direktør for et legemiddelfirma, Bob Hugin stiller mot senatoren, som var korrupsjonssiktet frem til tiltalen brått ble droppet i januar.

North Dakota: Kongressmann Kevin Cramer (R) har gitt etter for massivt press fra partiet og stiller allikevel til Senatet. Hverken delstatssenator Tom Campbell eller tidligere partiformann Gary Emineth har inngitt tillit hittil i valgåret, og selv om heller ikke Cramer har unngått sine feilskjær, ventes det at han vil gjøre en bedre figur mot senator Heidi Heitkamp (D) i denne konservative staten. Emineth har meddelt at han trekker seg og Campbell stiller til Cramers sete i Huset i stedet.

Tennessee: Tidligere kongressmann og relativt moderate Stephen Fincher (R) trekker seg fra primærvalget og overlater i utgangspunktet nominasjonen til den langt mer konservative kongresskvinnen Marsha Blackburn. Fincher vil ha avtroppende og moderate Bob Corker til å ombestemme seg og stille til gjenvalg. Corker selv har den siste tiden ymtet om at mange vil ha ham til å stille på ny, men målingene viser at han ikke er populær blant republikanske primærvelgere.

Utah: Republikanernes presidentkandidat i 2012 (og en tidvis krass kritiker av den sittende presidenten) Mitt Romney stiller til Senatet. Han starter som storfavoritt til setet som i dag holdes av Orrin Hatch (R).

Virginia: Tidligere generalmajor og rådgiver for Trumps kampanje, Burt Mizusawa stiller til Senatet mot Tim Kaine (D).

HUSET

Florida distrikt 8: Demokratenes partileder i Brevard County, Sanjay Patel, stiller mot kongressmann Bill Posey (R).

Pennsylvania distrikt 18: Monmouth er ute med en måling av suppleringsvalget 13. mars og finner republikaner Rick Saccone med en knepen 49 – 46 ledelse på demokrat Conor Lamb.

Minnesota 8: Tidligere delstatsrepresentant Joe Radinovich (D) stiller i dette åpne setet.

Virginia distrikt 6: Tidligere fylkesråd i Roanoke County, Charlotte Moore (D) stiller i dette åpne setet, som blir ledig fordi kongressmann Bob Goodlatte (R) avstår fra gjenvalg.

DELSTATENE

Nebraska guvernør: Delstatssenator Bob Krist, som stilte til guvernør som uavhengig, har ombestemt seg og stiller i stedet i det demokratiske primærvalget.

Ohio guvernør: Tidligere delstatsrepresentant Connie Pillich (D) erklærte onsdag at hun trakk seg som kandidat og oppfordret alle demokrater til å støtte opp om tidligere direktør for forbrukerkontoret, Richard Cordray.

Oklahoma lokal: Borgermestervalget i Oklahoma på tirsdag ble vunnet av David Holt (R), som tok 79% allerede i første runde.

Wyoming guvernør: Den pensjonerte legen Taylor Haynes, som tok 7% som uavhengig kandidat i 2010 og tok 1/3 av stemmene i det republikanske primærvalget mot avtroppende guvernør Matt Mead i 2014, stiller igjen.