ALLER FØRST

Påmeldingsfristen har gått ut i Alabama, Indiana, New Mexico og Ohio; sjekk delstatssidene for full oversikt. Det er dessuten borgermestervalg i Oklahoma City på tirsdag. Til sist er vår sak om de som takker av i 2018 oppdatert.

SENATET

Ingen saker denne uken.

HUSET

Alabama distrikt 2: Tidligere kongressmann og borgermester i Montgomery, Bobby Bright har skiftet parti og vil utfordre kongresskvinne Martha Roby (som slo ham i 2010) i det republikanske primærvalget.

Arkansas distrikt 2: Delstatsrepresentant Clarke Tucker (D) stiller mot kongressmann French Hill (R).

Michigan distrikt 11: Delstatssenator Mike Kowall (R) stiller i dette åpne distriktet.

Michigan distrikt 13: Delstatsrepresentant Sherry Gay-Dagnogo (D) stiller i dette åpne setet; i tillegg stiller de to tidligere delstatsrepresentantene Shanelle Jackson og Rashida Tlaib. Fra før stiller en sønn og en nevø av tidligere kongressmann John Conyers (D), som gikk av pga. anklager om seksuell trakassering. En delstatssenator er også påmeldt.

Minnesota distrikt 8: Kongressmann Rick Nolan (D) tar ikke gjenvalg i 2018. Distriktet er jevnt på presidentnivå og gir republikanerne en god mulighet til å erobre det.

Pennsylvania distrikt 7: Tidligere føderal aktor Ashley Lunkenheimer (D) stiller i dette åpne setet, som trolig vil bli kraftig omtegnet.

DELSTATENE

Connecticut guvernør: Tidligere administrasjonsminister Susan Bysiewicz (D) stiller til guvernør.

Ohio lokal: Delstatsforsamlingen i Ohio har vedtatt endringer i måten distrikter tegnes på etter folketellingene hvert tiende år.