Foto: Joyce N. Boghosian, Det hvite hus.

Donald Trump går inn i sitt andre år som president og mellomvalget til Kongressen kommer til å prege mye av det som skjer i Washington, D.C. i år. AmerikanskPolitikk.no er derfor på jakt etter skrivedyktige praktikanter som kan formidle amerikansk politikk på en forståelig og leseverdig måte. Løp og søk!

Vi er på utkikk etter deg som har kunnskap om og interesserer seg for amerikansk politikk, og som raskt kan sette deg inn i kompliserte saker og forklare innholdet for leserne våre.

Som praktikant vil du bidra til den daglige nyhetsdekningen i «Morgenkaffen», og står i tillegg fritt til å levere annet innhold til nettsiden. I 2018 trenger vi også bistand i forbindelse med flere arrangementer.

Praktikantstillingen er ubetalt, noe som også gjelder de øvrige stillingene i redaksjonen.

For 12. gang

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. Siden oppstarten har 38 dyktige bachelor- og masterstudenter, samt nyutdannede, hatt praktikantstilling her på nettsiden.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive kommentarer og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk. Det er også muligheter for å tre inn i redaksjonen på fast basis etter praktikantperioden, noe både kommentator Vårin Alme og kommentator og AMPOLCAST-programleder Henrik Østensen Heldahl gjorde for noen år siden.

Noe for deg?

Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du kan bidra med på nettsiden, CV og en liten tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: Fortest mulig, og innen 10. januar 2018.

Spørsmål? Kontakt redaktør Are Tågvold Flaten på flaten at ampol.no eller 45 66 77 84.

AmerikanskPolitikk.no er et politisk uavhengig nettsted.