ALLER FØRST:

Påmeldingsfristen gikk ut i Texas på mandag og vi har en oversikt over kandidatene. Til sist er vår sak om de som takker av i 2018 oppdatert.

SENATET:

Alabama: Som alle vel har fått med seg nå, vant demokraten Doug Jones en syltynn seier over den omstridte republikaneren Roy Moore natt til onsdag. Jones vil sitte ut resten av embetsperioden til justisminister Jeff Sessions, dvs. frem til januar 2021. Det er uvisst om delstaten rekker å sertifisere valget og Senatet rekker å sverge ham inn før nyttår.

Minnesota: Guvernør Mark Dayton (D) utnevnte onsdag sin viseguvernør Tina Smith (D) til erstatning for senator Al Franken (D), som har sagt han vil trekke seg i etterkant av beskyldninger om seksuell trakassering. Franken har ennå ikke gitt en dato for når han vil gå av.

Virginia: Republikanernes kandidat til viseguvernør i 2013, predikanten E. W. Jackson, stiller til Senatet i 2018.

Wyoming: Forretningsmann Gary Trauner (D), som kom nær ved å vinne delstatens eneste sete i Huset i både 2006 og 2008, stiller mot senator John Barrasso (R) i 2018.

HUSET:

Arizona 8. distrikt: Flere republikanske kandidater begynner å melde seg til suppleringsvalget til setet til Trent Franks (R), som gikk av i forrige uke. De bekreftede navnene så langt er helsedirektør Chad Allen, terapeut Bill Harbeck, tidligere delstatsrepresentant Phil Lovas og delstatssenator Steve Montenegro.

Nevada 4. distrikt: Nok en kvinne har kommet med anklager om seksuell trakassering fra kongressmann Ruben Kihuen (D) og kongressmannen erklærte lørdag at han ikke ville stille til gjenvalg. Vi får se om han overlever embetsperioden.

Ohio 12. distrikt: Den republikanske delstatssenatoren Kevin Bacon (nei, ikke DEN Kevin Bacon) stiller i suppleringsvalget til våren. Kongressmann Pat Tiberi (R) har sagt han skal gå av i løpet av januar.

Virginia 3. distrikt: Kongressmann Bobby Scott (D) beskyldes for seksuell trakassering av en tidligere ansatt; trakasseringen skal ha foregått tilbake i 2013.

Texas 27. distrikt: Kongressmann Blake Farenthold (R), som i utgangspunktet stilte til gjenvalg i 2018, har ombestemt seg. Farenthold har vært under sterkt press etter at det ble kjent at han hadde brukt 84,000 skattedollar på å inngå forlik med en tidligere ansatt som hadde saksøkt ham for seksuell trakassering.

DELSTATENE:

Arkansas guvernør: Tidligere leder for delstatsavdelingen av det landsomfattende utdanningsprogrammet Teach for America, Jared Henderson, vil stille til guvernør i 2018 som demokrat.

New York guvernør: Mindretallsleder i delstatshuset, Brian Kolb (R) stiller mot guvernør Andrew Cuomo (D) neste år.

Minnesota viseguvernør: Når viseguvernør Tina Smith (D) erstatter Al Franken (D) som senator, vil hennes jobb bli overtatt av den republikanske lederen for delstatssenatet, Michelle Fischbach. Morbid nok kan dette ha en viss betydning, siden guvernør Mark Dayton (D) lenge har hatt dårlig helse.