Aller først: Det er andre runde av borgermestervalget i Albuquerque tirsdag, egen sak kommer i løpet av mandag. Lørdag er det suppleringsvalg til finansministerjobben i Louisiana, samt borgermestervalg i New Orleans, egen sak kommer torsdag morgen. Søndag avholder demokratene i Pennsylvanias 18. kongressdistrikt sitt nominasjonsmøte og vi har en egen sak på det fredag morgen. Resultat vil bli inkludert i valgsnacksen senest mandag.

 

Alabama senator: Her skjer ting kjapt. I starten av uken kom en måling fra Raycom News Network som ga republikaner Roy Moore en 51 – 40 ledelse på demokrat Doug Jones. Så kommer beskyldningene om at Moore skal ha forgrepet seg på en 14-åring tilbake da han selv var 32, og at han også skal ha utvist seksualisert oppførsel mot andre unge jenter på omtrent samme tid. Uken avsluttes med en måling fra Opinion Savvy som viser dødt løp, 46 – 46 mellom de to kandidatene, og en måling fra CB Polling som gir Moore en knapp 51-49 ledelse.
Oppdatert 12.11: JMC kom sent søndag med en måling som gav demokraten en 46 – 42 ledelse.

 

Hawaii 1. distrikt: Delstatsrepresentant Kaniela Ing (D) er første erklærte kandidat til dette åpne setet i 2018. Ing er, noe overraskende, ikke bosatt i dette distriktet, som omfatter mesteparten av Oahu; derimot bor han på Maui, som ligger i det 2. kongressdistriktet. Et par dager senere annonserte delstatssenator Donna Mercado Kim, som kom på andreplass i nominasjonsvalget i 2014, at hun også stiller.

New Hampshire 1. distrikt: Eksekutivrådsmedlem Chris Pappas (D) stiller i dette åpne distriktet i 2018.

New Jersey 2. distrikt: Kongressmann Frank LoBiondo (R) tar ikke gjenvalg i 2018. Dette distriktet er svært jevnt på presidentnivå, og med den moderate LoBiondo ute av bildet, kan vi vente et bikkjeslagsmål både i primærvalgene i juni og i selve valget i november.

Pennsylvanias 18. distrikt: Lørdagens republikanske nominasjonsmøte endte med seier til den konservative, Trump-vennlige delstatsrepresentanten Rick Saccone. Demokratene velger sin kandidat søndag 19. november.

Texas 2. distrikt: Kongressmann Ted Poe (R) tar ikke gjenvalg i 2018. Distriktet er klart republikansk, så her er all spenning knyttet til primærvalget i mars. Eneste kandidat så langt er delstatsrepresentant Kevin Roberts (R).

Texas 5. distrikt: Tidligere delstatsrepresentant Kenneth Sheets (R) er første kandidat i dette distriktet, som blir åpent fordi kongressmann Jeb Hensarling (R) ikke tar gjenvalg neste år.

Texas 21. distrikt: Delstatsrepresentant Jason Isaacs (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

Virginia 6. distrikt: Den konservative republikaneren Bob Goodlatte, som leder Husets justiskomite, tar ikke gjenvalg neste år. Setet er solid republikansk (R+13). Så langt stiller delstatsrepresentant Ben Cline og medlem av det republikanske partiets nasjonale styringskomite Cynthia Dunbar.

West Virginia 3. distrikt: Delstatspartileder Conrad Lucas (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

 

Colorado guvernør: Justisminister Cynthia Coffman (R) stiller til guvernør i 2018.

Louisiana lokal: Bystyremedlem LaToya Cantrell (D) har en 44 – 26 ledelse på tidligere dommer Desiree Charbonnet (D) foran lørdagens borgermestervalg i New Orleans.

Minnesota lokal: Borgermestervalget i Minneapolis på tirsdag ble vunnet av bystyremedlem Jacob Frey (D).

New York guvernør: Tidligere delstatssenator Terry Gibson (D) vil stille mot guvernør Andrew Cuomo (D) i det demokratiske primærvalget i 2018.

Washington lokal: Borgermestervalget i Tacoma på tirsdag ble vunnet av tidligere bystyremedlem Victoria Woodard (D).