Aller først: Årets store valgdag avholdes tirsdag 7. november. Vår sak om suppleringsvalget i Utahs 3. kongressdistrikt, samt en rekke borgermestervalg kan leses her, vår sak om guvernørvalget i New Jersey kan leses her og saken om delstatsvalgene i Virginia kan leses her. I tillegg avholder republikanerne i Pennsylvanias 18. kongressdistrikt sitt nominasjonsmøte på lørdag.

 

Alabama senator: En republikansk måling gir republikaner Roy Moore en 56 – 39 ledelse over demokrat Doug Jones. Suppleringsvalget avholdes tirsdag 12. desember.

 

New Hampshire 1. distrikt: Delstatsrepresentant og tidligere fagforeningsleder Mark MacKenzie (D) stiller i dette åpne distriktet.

Texas 5. distrikt: Kongressmann Jeb Hensarling (R), leder av Husets bankkomite, tar ikke gjenvalg i 2018. Distriktet er tungt republikansk, så her vil all spenning være knyttet til deres primærvalg.

Texas 21. distrikt: Kongressmann Lamar Smith (R), leder av Husets vitenskapskomite, avstår fra gjenvalg i 2018. Distriktet er klart republikansk, men ikke så konservativt som det 5. Påmeldingsfristen i Texas er allerede 11. desember i år, så potensielle kandidater må bestemme seg snart.

 

Colorado guvernør: Tidligere kongressmann og uavhengig guvernørkandidat i 2010, Tom Tancredo stiller til guvernør i 2018 for republikanerne. Tancredo har i mange år profilert seg som en sterk motstander av illegal innvandring.

Florida guvernør: Borgermesteren i Miami Beach, Philip Levine (D) stiller til guvernør i 2018. Miami Beach er en forholdsvis liten by i amerikansk sammenheng, men Levine er personlig velstående og kan spytte inn flere millioner av egne penger i valgkampen.

Georgia lokal: En måling av tirsdagens borgermestervalg i Atlanta gir Keisha Lance Bottoms en 25 – 23 ledelse over Mary Norwood. Begge er demokratiske bystyremedlemmer. Tidligere rådmann Peter Aman hadde 12%.

Illinois guvernør: Delstatsrepresentant Jeanne Ives (R) stiller mot guvernør Bruce Rauner (R) i det republikanske primærvalget. Årsaken er konservativ misnøye med at Rauner undertegnet en lov som brukte skattepenger til å finansiere abort.

Nevada guvernør: Den konservative justisministeren Paul Laxalt (R) kunngjorde onsdag at han ville stille til guvernør i 2018. Avgjørelsen var ventet. Fra før stiller den mer moderate finansministeren Dan Schwartz for republikanerne, så her er det duket for et klassisk nominasjonsoppgjør.

New Jersey guvernør: Stick a fork in it, it’s done. Her er de siste målingene før valget og alle gir den demokratiske forretningsmannen Phil Murphy en soleklar ledelse på den republikanske viseguvernøren Kim Guadagno; vi gjengir dem etter differansen mellom kandidatene. Suffolk har 49 – 33, Emerson har 47 – 31, Rasmussen har 50 – 35, Monmouth har 53-39 og Gravis har 46 – 32.
Oppdatert mandag: Quinnipiac har målt igjen og finner Murphy med en 53 – 41 ledelse.

Ohio guvernør: Høyesterettsdommer Bill O’Neill (D) stiller til guvernør i 2018. O’Neill er den siste demokrat valgt på delstatsnivå i Ohio, og hans kandidatur var ventet. Dermed gjenstår det bare å høre fra Jerry Springer

Virginia guvernør: De siste målingene tikker inn foran tirsdagens guvernørvalg. Vi tar dem etter differansen mellom kandidatene; viseguvernør Ralph Northam (D) og lobbyist Ed Gillespie (R). Quinnipiac har suverent størst ledelse for Northam med tallene 53 – 36, Washington Post har 49 – 44, Gravis har 48 – 43, Suffolk har 47 – 43, Pluralvote har 49 – 46 og republikanske Trafalgar har 49 – 48. Roanoke har det uavgjort, med 47 – 47, mens Rasmussen har 45 – 45. Republikanske Polling Company har derimot Gillespie i ledelsen, med 46 – 43 og Øptimus har 40 -37. Valget er med andre ord svært åpent. Monmouth (som var de første til å vise Gillespie med en 1% ledelse for nesten tre uker siden) og Siena kommer visstnok med målinger på mandag. Northams kampanje har ellers slitt de siste dagene med rasismebeskyldninger fra venstresiden i eget parti og Virginias første (og eneste) svarte guvernør, demokraten Douglas Wilder, har nektet å gi sin støtte til ham.
Oppdatert: Siena har Northam i ledelsen med 43 – 40.

Oppdatert mandag: Quinnipiac har overraskende målt på nytt, og finner Northam med en 51 – 42 ledelse, Christopher Newport University har tallene 51 -45, FOX News har 48 – 43 og Monmouth har 47 – 45.