Alabama senator: En måling fra FOX News gir republikaner Roy Moore og demokrat Doug Jones 42% hver. Suppleringsvalget avholdes i desember. Det er verdt å merke at målingen er av registrerte velgere, ikke sannsynlige velgere, noe som normalt fører til litt høyere tall for demokratene. En måling fra Strategy Research gir Moore ledelsen med 51 – 40, hvilket er mer i takt med andre målinger.

California senator: Lederen av delstatssenatet, Kevin de Leon (D) annonserte søndag kveld at han ville utfordre senator Dianne Feinstein (D) i første runde av senatsvalget neste sommer. De Leon er misfornøyd med Feinsteins påstått manglende motstand mot Donald Trump og mener et generasjonsskifte må til i delstaten.

Mississippi senator: Ryktene går om at senator Thad Cochran (R) snart vil gå av pga. helseproblemer. Det hevdes bla. at Cochran til tider knapt vet hvem han er og hvor han er.

Tennessee senator: Tidligere guvernør Phil Bredesen (D), som tidligere har avvist tanken, sier nå at han vurderer å stille til dette setet, som blir ledig fordi Bob Corker (R) ikke tar gjenvalg. Bredesen var en populær guvernør, men ble sist valg i 2006 og delstaten har stormet til høyre siden den gang.

 

Indiana 4. distrikt: Delstatsrepresentant Jim Baird (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

Indiana 6. distrikt: Broren til visepresident Mike Pence, forretningsmann Greg Pence, vil stille til den republikanske nominasjonen til Kongressen fra dette åpne distriktet.

Michigan 11. distrikt: Tidligere kongressmann Kerry Bentivolio prøver seg trolig på et comeback i 2018. Bentivolio ble valgt som republikaner i 2014, etter at han var den eneste republikaneren igjen på stemmeseddelen da den sittende kongressmannen ikke fikk godkjent nok signaturer. Han ble moset i primærvalget i 2014, men stilte som write-in kandidat og han var en uavhengig kandidat i 2016. Nå blir dette distriktet igjen ledig, og Bentivolio vender tilbake til den republikanske folden. På demokratisk side stiller delstatsrepresentant Tim Greimel.

New Hampshire 2. distrikt: Delstatsrepresentantsenator Steve Negron (R) stiller mot kongresskvinne Annie Kuster (D) i 2018.

Ohio 12. distrikt: Kongressmann Pat Tiberi (R) går av for å ta en jobb i næringslivet. Det er uklart når, men han har selv satt utgangen av januar som siste frist. Det blir dermed suppleringsvalg her i løpet av vinteren eller våren, med primærvalg og full pakke. Distriktet, som ligger rett nord for delstatshovedstaden Columbus, har en drøss aktuelle republikanske kandidater, men ikke en eneste demokrat er folkevalgt derfra. Så langt har kun fylkesaktor Carol O’Brien (R) meldt seg på, men her kan det fort bli mange om beinet.

Pennsylvania 10. distrikt: Kongressmann Tom Marino (R) har trukket sitt navn fra diskusjonen om hvem som skal bli ny direktør for kontoret for narkotikabekjempelse. Dermed blir det ikke noe nyvalg i dette distriktet. Avgjørelsen kom etter at det ble kjent at Marino var sentral i å få vedtatt et lovforslag i Kongressen i fjor som begrenset de føderale myndighetenes makt til å regulere legemiddelindustrien.

Pennsylvania 15. distrikt: Fylkesråd Marty Nothstein (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

Pennsylvania 18. distrikt: Delstatsrepresentant Jason Ortitay (R) melder seg på i kampen om den republikanske nominasjonen til suppleringsvalget. Kongressmann Mike Murphy (R) gikk av lørdag.

Utah 3. distrikt: En måling av suppleringsvalget gir republikaner John Curtis en 46 – 19 ledelse på demokrat Katie Allen. En uavhengig konservativ tar 9%.

Utah 4. distrikt: Fylkesborgermester i Salt Lake City, Ben McAdam (D) stiller mot kongresskvinne Mia Love (R) i 2018.

 

Hawaii guvernør: Mindretallslederen i delstatshuset, Andria Tupola (R) har erklært seg som kandidat til guvernør i 2018.

Maine guvernør: Presidenten i delstatssenatet, Mike Thibodeau (R) stiller til guvernør i 2018. Dermed stiller alle de tre fremste republikanerne i delstatsforsamlingen til samme verv.

New Jersey guvernør: Fairleigh Dickinson har målt og finner demokrat Phil Murphy med en 47 – 32 ledelse på republikaner Kim Guadagno. FOX News har tallene 47 – 33.

South Carolina guvernør: Det er tatt ut tiltale for konspirasjon og korrupsjon mot den politiske konsulenten Richard Quinn, som i flere tiår har vært en av de mest innflytelsesrike bakmenn i det republikanske partiet. Skandalen kan komme til å ta med seg bl.a. guvernør Henry McMaster (R) som er en nær venn av Quinn, eller i det minste svekke ham foran et tøft primærvalg i 2018.

Virginia guvernør: Det strømmer på med meningsmålinger frem mot valget 7. november. De fleste har den demokratiske viseguvernøren Ralph Northam med en ledelse på den republikanske tidligere føderale partiformannen Ed Gillespie. Roanoke har tallene 50 – 44, mens CN University har 48 – 44, FOX News har 49 – 42 og Quinnipiac har hele 53 – 39. Verdt å merke er Monmouth, som med sin måling for første gang siden primærvalgene i juni har Gillespie i ledelsen, riktignok med syltynne 48 – 47.

Wisconsin guvernør: Tidligere delstatspartileder Matt Flynn (D) stiller til guvernør.