Alabama senator: Andre runde av senatsnominasjonen for republikanerne i Alabama ble vunnet av tidligere høyesterettsdommer Roy Moore, som slo den guvernøroppnevnte sittende senatoren Luther Strange, 55 – 45. Moore er nå favoritt foran suppleringsvalget i desember, der han møter den tidligere føderale statsadvokaten Doug Jones (D). En måling tatt opp av Opinion Savvy rett etter primærvalget, fant imidlertid at Moore kun hadde en 50 – 45 ledelse på Jones.

Arizona senator: Kongresskvinne Kyrsten Sinema (D) stiller mot senator Jeff Flake (R) i 2018. Mange forventer at Flake, som er blant Senatets minst populære medlemmer, avstår fra gjenvalg. Samtidig ventes det at kampen om Sinemas sete kan bli jevn.

Tennessee senator: Lederen i Senatets utenrikskomite, Bob Corker (R) tar ikke gjenvalg i 2018. Kongresskvinne Marsha Blackburn (R) vil trolig stille og vil i så fall være klar favoritt, med mindre guvernør Bill Haslam (R), som ikke kan ta gjenvalg, også slenger seg på. Tidligere kongressmann Steven Fincher (R) vurderer også å stille. Corker på sin side sa i juni at han ikke ville stille til guvernør i 2018, men er nå mer åpen for ideen.

 

Louisiana 1. distrikt: Kongressmann Steve Scalise (R) returnerte torsdag til Representantenes hus for første gang siden han ble skadet i en skyteepisode i juni.

Tennessee 7. distrikt: Kongresskvinne Marsha Blackburn (R) stiller trolig til Senatet og dette tungt republikanske distriktet vil garantert forbli på partiets hender. Den største favoritten til å ta over setet er delstatssenator Mark Green (R), som en stund var på trappene som ny minister for hæren, men som trakk sin nominasjon pga. visse uheldige uttalelser om både kvinner og fargede.

 

Alabama guvernør: Tidligere delstatsrepresentant og partiets kandidat til viseguvernør i 2010, James Fields (D) stiller til guvernør i 2018.

Colorado guvernør: Finansminister Walker Stapleton (R) stiller til guvernør i 2018. Republikanerne har prøvd å rekruttere ham til guvernørvalg og ikke minst senatsvalg tidligere, og han anses som deres sterkeste kandidat – så får vi se om han blir nominert.

Massachusetts lokal: Sittende borgermester Marty Walsh (D) tok 63% i første runde av borgermestervalget i Boston, men det må uansett avholdes en runde nummer to i november. Bystyremedlem Tito Jackson (D) tok andreplassen med 29% og går også videre.

New Jersey guvernør: Suffolk er ute med en måling som gir demokrat Phil Murphy en 44 – 25 ledelse på republikaner Kim Guadagno.

Virginia guvernør: CNU er ute med en måling som gir demokrat Ralph Northam en 47 – 41 ledelse på republikaner Ed Gillespie. PPP har Northam på 43% mot 40% for Gillespie, Monmouth har Northam på 49% mot 44% for Gillespie, mens IMGE Insights har Northam på 45% mot 41% for Gillespie.

Wisconsin guvernør: Delstatssenator Kathleen Vinehout (D) stiller til guvernør i 2018.