Aller først: Natt til onsdag avholdes andre runde av den republikanske nominasjonen til Senatet; vinneren her vil være tung favoritt i desember. En egen sak kommer i løpet av mandag.

 

Alabama senator: En måling fra JMC gir Ray Moore en 47 – 39 ledelse på Luther Strange foran tirsdagens valg, mens en annen måling fra Strategy Research gir en knappere 53 – 47 ledelse.

 

Michigan 11. distrikt: To kandidater meldte seg til dette åpne setet denne uken; tidligere delstatsrepresentant Rocky Raczkowski (R) og forretningskvinne Lena Epstein (R), som egentlig stilte til Senatet.

North Carolina 2. distrikt: Tidligere delstatsrepresentant Linda Coleman (D) stiller mot kongressmann George Holding (R). Coleman var partiets kandidat til viseguvernør både i 2012 og 2016, men tapte begge valg. Forretningsmann Ken Romley stiller også for demokratene.

Pennsylvania 11. distrikt: Delstatsrepresentant Stephen Bloom (R) stiller i dette åpne setet.

Utah 3. distrikt: En måling viser at republikaner John Curtis har en 50 – 20 ledelse på demokrat Kathie Allen. Tidligere republikaner Jim Bennett, sønn av en tidligere senator, stiller som uavhengig og tar 6%. Suppleringsvalget finner sted i november.

Washington 8. distrikt: Delstatssenator Dino Rossi (R) vil stille i dette distriktet, som blir åpent fordi kongressmann Dave Reichert ikke tar gjenvalg i 2018. Rossi ble valgt til delstatssenatet første gang i 1996 og var republikanernes guvernørkandidat mot demokraten Christine Gregoire både i 2004 og 2008. I det første valget måtte det flere runder med omtelling til før hun endelig ble tilkjent en knapp seier og det er fortsatt mange republikanere som mener Rossi ble snytt. Han var også partiets tapende senatskandidat i 2010.

 

Maryland guvernør: Fylkesrådsleder i Baltimore County, Kevin Kamenetz (D) stiller til guvernør i 2018.

New Jersey guvernør: FOX har tatt opp en måling av guvernørvalget og finner demokrat Phil Murphy med en 42 – 29 ledelse på republikaner Kim Guadagno.

Virginia guvernør: Vi har hele fire målinger av guvernørvalget. Quinnipiac gir demokrat Ralph Northam en 51 – 41 ledelse over republikaner Ed Gillespie, mens University of Mary Washington gir Northam en knappere 44 – 39 ledelse. Mason-Dixon har nesten dødt løp, med 44 – 43 til Northam, mens Suffolk har det helt jevnt på 42 – 42.

Virginia viseguvernør: En måling fra University of Mary Washington gir demokrat Justin Fairfax en 45 – 40 ledelse over republikaner Jill Vogel. En annen måling fra Suffolk viser imidlertid jevnere løp, 36 – 35 til Fairfax.

Virginia justis: En måling fra University of Mary Washington gir demokrat Mark Herring en 47 – 40 ledelse over republikaner Adam Smith. En annen måling fra Suffolk viser 39 – 37 til Herring.