Alabama senator: En måling fra Southeast Research finner ex-dommer Roy Moore med en 52 – 36 ledelse over senator Luther Strange i primærvalget om litt over en uke. Emerson har hårfint bedre tall, men fortsatt 40 – 26 til Moore. Som vanlig er Stranges egen måling bedre, men viser fortsatt en 41 – 40 ledelse til Moore.

Tennessee senator: Andy Ogles, som inntil nylig ledet delstatens Americans for Prosperity, som mottar hoveddelen av sine inntekter fra de kjente Koch-brødrene, stiller i det republikanske primærvalget mot senator Bob Corker (R).

 

Kansas 2. distrikt: Tidligere handelsminister Antonio Soave (R) stiller i dette åpne distriktet i 2018.

Massachusetts 3. distrikt: Delstatssenator Barbara L’Italien (D) stiller i dette åpne distriktet i 2018.

Michigan 11. distrikt: Kongressmann Dave Trott (R) tar ikke gjenvalg i 2018. Han vant med 53% i 2016 og setet er ganske jevnt politisk, så dette setet blir viktig i demokratenes kamp for å gjenvinne flertallet i Huset. Flere republikanere vurderer å stille her, bl.a. er det spekulasjoner om at senatskandidat Lena Epstein vil droppe ut og søke dette distriktet i stedet.

Nevada 3. distrikt: Aktivist og filantrop Susie Lee (D), som ble forsøkt rekruttert til dette distriktet i 2016, men som endte opp med å stille i det 4. distriktet og tapte nominasjonene der, vil nå stille. Hun er den første seriøse demokraten til å ville erstatte kongresskvinne Jacky Rosen (D), som stiller til Senatet.

Tennessee 6. distrikt: Kongresskvinne Dianne Black (R) vurderer å trekke seg fra Kongressen for å vie seg helt ut til sitt guvernørkandidatur.

 

Alaska guvernør: Delstatssenator Mike Dunleavy (R) suspenderte sin guvernørkampanje tirsdag pga. hjerteproblemer. Samtidig annonserte tidligere leder av delstatssenatet Charlie Huggins (R) at han ville stille.

Illinois justis: Delstatens justisminister Lisa Madigan (D) tar ikke gjenvalg. Hun har mange ganger vært tipp til å stille til høyere verv og er datter av Michael Madigan (D), som har vært Speaker i delstatshuset nesten kontinuerlig siden 1983(!).

Michigan guvernør: Justisminister Bill Schuette (R) stiller, som ventet, til guvernør i 2018. Han har allerede sikret støtte fra president Trump.

New Jersey guvernør: Quinnipiac er ute med en måling som gir demokrat Phil Murphy en 58 – 33 ledelse over republikaner Kim Guadagno.

New York lokal: Det demokratiske primærvalget i Buffalo førte til renominasjon og i praksis gjenvalg for borgermester Byron Brown.

New York lokal: Det demokratiske primærvalget i New York City førte til seier for borgermester Bill de Blasio; han tok rundt 75% av stemmene. Han møter delstatsrepresentant Nicole Malliotakis (R) i valget i november.

New York lokal: Det demokratiske primærvalget i Rochester førte til renominasjon og trolig gjenvalg for borgermester Lovely Warren (D).

North Carolina lokal: Det demokratiske primærvalget i Charlotte førte til at bystyremedlem Vi Lyles slo ut sittende borgermester Jennifer Roberts. Dermed er Lyles favoritt i november, selv om republikanerne aldri helt kan utelukkes i denne byen.

Ohio lokal: Første runde i Cleveland førte til at borgermester Frank Jackson (39%) og bystyremedlem Zack Reed (22%) går videre. Begge er demokrater.

Ohio lokal: Første runde i Toledo førte til at borgermester Paula Hicks-Hudson (39%) og fylkeskasserer i Lucas County, Wade Kapszukiewicz (34%) gikk videre. Begge er demokrater.

Texas lokal: Den føderale Høyesterett blokkerte tirsdag avgjørelsen til en lavere rettsinstans om å nytegne flere kongressdistrikter før valget i 2018.

Washington lokal: Seattles borgermester Ed Murray (D), som måtte avstå fra gjenvalg pga. beskyldninger om at han hadde begått overgrep mot mindreårige, gikk av onsdag, da et femte påstått offer, og denne gang hans egen fetter, fremsatte beskyldninger mot ham.