New Jersey senator: Korrupsjonssaken mot senator Bob Menendez (D) startet onsdag. Dersom han kjennes skyldig, eller går av før 16. januar, må guvernør Chris Christie oppnevne en erstatter. Går han av senere, blir det opp til Christies etterfølger å finne en erstatter.

Wisconsin senator: Delstatssenator Leah Vukmir (R) stiller til Senatet i 2018.

 

Indiana 4. distrikt: Tidligere delstatsrepresentant og arbeidskommissær Steve Braun (R) stiller i dette åpne distriktet. Han er for øvrig bror av delstatsrepresentant Mike Braun (R), som stiller til Senatet i 2018.

Ohio 16. distrikt: Tidligere fotballproff Anthony Gonzalez (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

Pennsylvania 11. distrikt: Inntektsminister Dan Meuser (R), som opprinnelig stilte til viseguvernør, skifter til det åpne 11. distriktet, der kongressmann Lou Barletta (R) stiller til senator.

Pennsylvania 15. distrikt: Kongressmann Charlie Dent (R), som har vært en av Trumps argeste kritikere, tar ikke gjenvalg i 2018 og kritiserer politikken for å ha blitt polarisert. Delstatsrepresentant Justin Simmons hadde allerede annonsert at han stilte før Dent offentliggjorde sin avgjørelse, men delstatsrepresentant Ryan McKenzie har meldt seg på og flere navn kan komme. Dertil vil nok demokratene forsøke å ta setet, som gikk 52 – 44 til Trump over Clinton, men bare 50 – 48 til Romney over Obama.

Texas 23. distrikt: Tidligere kongressmann Pete Gallego (D) vil ikke stille en tredje gang i dette distriktet, der han de to siste valgene har tapt for kongressmann Will Hurd (R).

Washington 8. distrikt: Kongressmann Dave Reichert (R) avstår fra gjenvalg i 2018. Dette setet er trolig det politisk jevneste i delstaten, og når den populære Reichert gir seg, blir dette en mulig gevinst for demokratene; Hillary Clinton vant 48 – 45 her i 2016.

 

Alabama guvernør: Fungerende guvernør Kay Ivey (R), som rykket opp da Robert Bentley (R) gikk av tidligere i år, stiller til en full fireårsperiode i 2018. Flere sterke kandidater har allerede meldt seg på og det er ikke på noen måte sikkert at Ivey vinner nominasjonen.

Maine guvernør: Flertallslederen i delstatssenatet, Garrett Mason (R) stiller til guvernør i 2018, og får selskap av mindretallslederen i delstatshuset, Ken Fredette (R).

Nevada guvernør: Finansminister Dan Schwartz (R) stiller til guvernør i 2018. Det ventes at han får konkurranse fra justisminister Adam Laxalt (R).