Alabama senator: Harper har en måling som gir håp for senator Luther Strange foran andre runde av det republikanske primærvalget i september, han ligger kun 45 – 47 bak tidligere dommer Roy Moore. Delstatssenator Trip Pittman, som tok 4. plass i første runde har for øvrig gitt sin støtte til Moore.

Nebraska senator: Bystyremedlem i Lincoln, Jane Raybould (D) stiller mot senator Deb Fischer (R) i 2018.

 

New York 11. distrikt: Tidligere kongressmann Mike Grimm (R), som ble dømt for skattesvik i 2014 og gikk av fra Kongressen i januar 2015, vurderer å utfordre sin etterfølger, kongressmann og tidligere distriktsadvokat Dan Donovan (R) i det republikanske primærvalget i 2018.

Oklahoma 1. distrikt: Kongressmann Jim Bridenstine (R) er nominert til ny leder for NASA. Hvis han blir godkjent av Senatet, går det mot suppleringsvalg.

Pennsylvania 10. distrikt: Kongressmann Tom Marino (R) er nominert til ny leder for kontoret for narkotikabekjempelse. Hvis han blir godkjent av Senatet, går det mot suppleringsvalg.

Utah 1. distrikt: Kongressmann Rob Bishop (R) har erklært at neste periode blir hans siste. Bishop er for tiden formann for Husets komite for naturressurser, og dette vervet utløper i 2021.

Washington 5. distrikt: Tidligere leder flertallsleder i delstatssenatet, Lisa Brown (D) stiller mot kongresskvinne Cathy McMorris Rodgers (R) i 2018.

 

Connecticut guvernør: Delstatsrevisor Kevin Lambo (D) vil allikevel ikke stille til guvernør i 2018, men søker heller gjenvalg.

Delaware justis: Justisminister Matt Denn (D) stiller ikke til gjenvalg og heller ikke til noe annet embete i 2018. Denn har lenge vært tippet til enda høyere embeter, men sier han er lei av valgkamp.

Hawaii guvernør: Kongresskvinne Colleen Hanabusa stiller mot guvernør David Ige i det demokratiske primærvalget neste år. Ige ble selv valgt i 2014 etter å ha slått ut den sittende demokraten, Neil Abercrombie i primærvalget. Mens Abercrombie hadde rukket å gjøre seg til uvenns med store deler av velgermassen, blir Ige først og fremst beskyldt for å være anonym og tiltaksløs.

Kansas guvernør: Forretningsmann og tidligere delstatsrepresentant Mark Hutton (R) stiller til guvernør i 2018. Han sier selv at han vil prøve å forene den moderate og den konservative fraksjonen, som i lang tid har kriget om hegemoniet i delstatspartiet.

Texas lokal: Høyesterettsdommer Samuel Alito har foreløpig blokkert en lavere domstols beslutning fra forrige uke om at to kongressdistrikter i Texas måtte tegnes om før valget i 2018.

Wyoming guvernør: Tidligere leder av demokratenes gruppe i delstatshuset, Mary Throne, stiller til guvernør i 2018.