Alabama senator: To målinger viser senator Luther Strange i alvorlig trøbbel foran andre runde av det republikanske primærvalget 26. september. Den ene målingen, fra JMC, gir ex-dommer Roy Moore en 51 – 32 ledelse over Strange, mens den andre målingen, fra Opinion Savvy, gir Moore 50 – 32. En tredje måling tatt opp for en PAC alliert med senatsleder Mitch McConnell, gir imidlertid Moore en mye knappere 45 – 41 ledelse.

Utah senator: Kongressmann Chris Stewart (R) vil stille til Senatet dersom senator Orrin Hatch (R) avstår fra gjenvalg i 2018.

 

Alabama 5. distrikt: Delstatssenator Bill Holtzclaw (R) vil utfordre kongressmann Mo Brooks (R) i det republikanske primærvalget i 2018. Brooks fikk mye pepper i senatsvalget tidligere i måneden fordi han var sterkt kritisk til Trump før nominasjonen var avsluttet, og Holtzclaw vil sikkert utnytte dette.

California 24. distrikt: Forretningsmann Justin Fareed (R) vil ha omkamp mot kongressmann Salud Carbajal (D), som slo ham 53 – 47 i 2016.

Colorado 7. distrikt: Kongressmann Ed Perlmutter (D), som sa han ikke ville ta gjenvalg da han trakk seg fra guvernørstriden for noen uker siden, har nå offisielt erklært at han stiller igjen.

Kansas 2. distrikt: Delstatssenator Caryn Tyson (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

Kansas 3. distrikt: Forretningsmann Jay Sidie (D) går for omkamp mot kongressmann Kevin Yoder (R), som han tapte 51 – 41 for i 2016.

Maine 2. distrikt: Delstatsrepresentant Jared Golden (D) stiller mot kongressmann Bruce Poliquin (R) i 2018.

New Jersey 5. distrikt: Tidligere borgermester Steve Lonegan (R), som har tapt valg til både guvernør, Huset og Senatet, vil stille mot kongressmann Josh Gottheimer (D), som tok setet fra en republikaner i 2016.

New Mexico 2. distrikt: Tidligere delstatspartiformann og 2008-kandidat til dette setet, Monty Newman (R), stiller igjen.

 

Alabama lokal: Borgermestervalget i Birmingham på tirsdag resulterte i at skolestyremedlem Randall Woodfin tok førsteplass med 41% og går videre til andre runde den 3. oktober, sammen med borgermester William Bell, som tok 37%. Begge er demokrater.

Alabama lokal: Borgermestervalget i Mobile på tirsdag ga seier til borgermester Sandy Stimpson (R), som tok 58%.

Alaska guvernør: USAs eneste uavhengige guvernør, Bill Walker, stiller til gjenvalg. Walker beseiret den sittende republikaneren i 2014, da demokratene valgte å trekke sin guvernørkandidat Byron Mallott, som i stedet ble Walkers viseguvernør.

Florida viseguvernør: Viseguvernør Carlos Lopez-Cantera (R) vil ikke stille til noe verv i 2018. Han var av mange nevnt som en mulig kandidat i det åpne 27. distriktet.

Kansas guvernør: Delstatsrepresentant Jim Ward (D) stiller til guvernør i 2018.

Minnesota guvernør: Delstatssenator Dave Osmek (R) stiller til guvernør i 2018.

Nevada viseguvernør: Viseguvernør Mark Hutchison (R) vil ikke stille til gjenvalg eller til noe annet verv i 2018. Senatsleder Michael Roberson (R), som tapte nominasjonen til det 3. kongressdistriktet i 2016, meddelte kjapt at han var kandidat til vervet.

Rhode Island guvernør: Borgermester Allan Fung, som var republikanernes tapende guvernørkandidat i 2014, stiller igjen.

Virginia guvernør: En måling fra Roanoke gir demokrat Ralph Northam en 41 – 35 ledelse over republikaner Ed Gillespie.