Alabama senator: Tirsdag ble det avholdt primærvalg forut for vinterens suppleringsvalg til Senatet. På republikansk side gikk tidligere dommer Roy Moore (39%) og senator Luther Strange (33%) videre til andre runde 26. september. På demokratisk side vant tidligere aktor Doug Jones med 65% allerede i første runde.

North Dakota senator: Delstatssenator Tom Campbell (R) stiller mot senator Heidi Heitkamp (D) i 2018. Det er fortsatt usikkert om han får konkurranse om nominasjonen fra kongressmann Kevin Cramer (R).

 

Alabama 5. distrikt: Kongressmann Mo Brooks (R), som tok 3. plass i nominasjonskampen om senatsplassen, tar gjenvalg til Huset. Brooks vil heller ikke gi noen av de to gjenværende kandidatene sin støtte.

California 50. distrikt: FBI har gjennomsøkt lokalene til kongressmann Duncan Hunter Jr (R) i forbindelse med en etterforskning om Hunters påstått personlige bruk av valgkampmidler.

Colorado 7. distrikt: Kongressmann Ed Perlmutter (D), som i utgangspunktet har sagt at han ikke tar gjenvalg, vurderer å stille på ny allikevel.

Idaho 1. distrikt: Delstatsrepresentant Luke Malek (R) stiller i dette åpne setet i 2018.

Kansas 2. distrikt: Tidligere delstatsrepresentant og demokratenes guvernørkandidat i 2014, Paul Davis stiller i 2018. På republikansk side har delstatsrepresentant Kevin Jones meldt seg på.

Texas 27 & 35. distrikt: En føderal domstol har beordret delstatsforsamlingen til å tegne om på disse to kongressdistriktene fordi de ikke oppfyller kravene til minoritetsrepresentasjon. Delstatens justisminister har anket avgjørelsen.

Utah 3. distrikt: Det republikanske nominasjonsvalget forut for høstens suppleringsvalg, endte med seier til Provo-borgermester John Curtis. Han tok 41%, mot 31% for eiendomsinvestor og tidligere delstatsrepresentant Chris Herrod og 28% for advokat Tanner Ainge.

 

Colorado guvernør: Viseguvernør Donna Lynne (D) stiller til guvernørvalget i 2018. Lynne vil prøve å fylle det moderate tomrommet etter at kongressmann Ed Perlmutter trakk seg fra valgkampen, mens kongressmann Jared Polis representerer de mer progressive delene av partiet.

Florida guvernør: Delstatssenator Jack Lavala (R) stiller til guvernør i 2018.