Alabama senator: En måling av det republikanske primærvalget tatt opp av bloggen RRH foran primærvalget 15. august, gir dommer Roy Moore ledelsen med 31%, foran sittende senator Luther Strange med 29% og kongressmann Mo Brooks med 18%. En tidligere måling gir Strange 35%, Moore 33% og Brooks 16%. På demokratisk side viser en intern måling for miljøaktivist Michael Hansen at markedsfører og veteran Robert Kennedy leder med 50%, mot 19% for Hansen og 16% for tidligere føderal aktor Doug Jones. En tidligere, uavhengig måling gir Kennedy 49%, mot 26% for Jones og Hansen og flere andre nede på 4%.

Indiana senator: Kongressmann Luke Messer (R) er offisiell kandidat mot senator Jim Donnelly i 2018.

Minnesota senator: Delstatsrepresentant Jim Newberger (R) stiller mot senator Amy Klobuchar i 2018.

Montana senator: Delstatsrevisor og tidligere delstatssenator Matt Rosendale (R) stiller mot senator Jon Tester (D) i 2018.

Pennsylvania senator: Kongressmann Lou Barletta (R) stiller mot senator Bob Casey Jr i 2018.

 

Arizona 2. distrikt: Tidligere kongresskvinne i det 1. distriktet, Ann Kirkpatrick (D) vil stille mot kongresskvinne Martha McSally (R) i 2018. Kirkpatrick var demokratenes tapende kandidat mot senator John McCain (R) i 2016.

Indiana 6. distrikt: Delstatssenator Mike Crider (R) stiller for å erstatter Luke Messner i 2018.

Maryland 6. distrikt: Kongressmann John Delaney (D) tar ikke gjenvalg i 2018, men sier han vil stille til president i 2020. Delstatsrepresentantene Bill Frick og Aruna Miller, delstatssenator Roger Manno og forretningsmann David Trone (som stilte i primærvalget i det 8. distriktet i 2016) kjemper så langt om å erstatte ham.

New Mexico 2. distrikt: Landkommisjonær Aubrey Dunn (R) vil stille i dette distriktet, som blir ledig fordi kongressmann Steve Pearce (R) stiller til guvernør.

Tennessee 2. distrikt: Kongressmann John Duncan Jr tar ikke gjenvalg i 2018. Fylkesordfører i Knox County, Tim Burchett og delstatsrepresentant Jimmy Matlock er så langt republikanske kandidater til å erstatte ham.

West Virginia 3. distrikt: Delstatsrepresentant Carol Miller (R) stiller i dette distriktet, som blir ledig fordi kongressmann Evan Jenkins (R) stiller til Senatet. På demokratisk side stiller borgermesteren i Huntington, Steve Williams.

 

Alaska guvernør: Delstatssenator Mike Dunleavy (R) stiller til guvernør i 2018.

Kansas guvernør: Den republikanske guvernøren Sam Brownback er nominert til en ambassadørjobb. Dersom han blir godkjent av Senatet, vil viseguvernør Jeff Colyer rykke opp til guvernør.

Michigan guvernør: Delstatssenator Patrick Colbeck (R) stiller til guvernør i 2018.

New Jersey guvernør: Viseguvernør og republikansk kandidat i 2017, Kim Guadagno har valgt borgermester Carlos Rendo som kandidat til viseguvernør. Demokrat Phil Murphy valgte seg delstatsrepresentant Sheila Oliver.

Oregon guvernør: Delstatsrepresentant Knute Buehler (R) stiller til guvernør i 2018. Buehler tapte valget på administrasjonsminister mot nåværende guvernør Katie Brown (D) i 2012.

South Carolina guvernør: Viseguvernør Kevin Bryant (R) vil stille mot sin egen guvernør, Henry McMaster (R) i primærvalget i 2018. Begge rykket opp da guvernør Nikki Haley (R) ble FN-ambassadør tidligere i år.

Tennessee guvernør: Kongresskvinne Diane Black (R) stiller til guvernør i 2018.

West Virginia guvernør: Milliardæren Jim Justice, som ble valgt til guvernør som demokrat så sent som i 2016, skiftet parti til republikanerne i forrige uke.

Wisconsin guvernør: Skoleinspektør Tony Evers (D) stiller til guvernør i 2018.