Aller først: Påmeldingsfristen til valget på ny finansminister i Louisiana gikk ut fredag. Han som hadde embetet tidligere, John Kennedy (R), ble valgt til senator i 2016 og fungerende finansminister Ron Henson stiller ikke. Valget foregår over to runder i oktober og november og du finner en oversikt her.

 

Missouri senator: Kongresskvinne Ann Wagner (R) avsto overraskende fra å søke den republikanske nominasjonen, men partiet har håp om å få rekruttert den nyvalgte justisministeren, Josh Hawley. I mellomtiden stiller delstatsrepresentant Paul Curtman, men partiet ønsker seg nok et sterkere navn.

West Virginia senator: Delstatens justisminister, Patrick Morrissey tar opp konkurransen med kongressmann Evan Jenkins om den republikanske nominasjonen.

 

Colorado 3. distrikt: Delstatsrepresentant Diane Bush (D) stiller mot kongressmann Scott Tipton (R).

Colorado 5. distrikt: Kongressmann Doug Lamborn utfordres i det republikanske primærvalget av fylkesråd i El Paso County og partiets senatskandidat i 2016, Darryl Glenn. Fra før stiller også delstatssenator Owen Hill og to motkandidater kan gjøre at de splitter stemmene seg imellom og tillater at Lamborn blir renominert.

Florida 7. distrikt: Delstatsrepresentant Mike Miller (R) stiller mot kongresskvinne Stephanie Murphy (D), som slo ut kongressmann John Mica (R) i 2016.

Florida 27. distrikt: Delstatssenator Jose Javier Rodriguez (D) stiller i dette setet som blir åpent fordi kongresskvinne Ileana Ros-Lehtinen (R) avstår fra gjenvalg. Distriktet gikk klart for Hillary Clinton, men Ros-Lehtinen har allikevel blitt gjenvalgt med solide marginer i mange år.

Georgia 6. distrikt: Tidligere administrasjonsminister Karen Handel (R) ble sverget inn som nytt kongressmedlem 26. juni, etter å ha vunnet suppleringsvalget uken før.

Illinois 12. distrikt: Fylkesadvokat i St Clair County, Brendan Kelly (D) stiller mot kongressmann Mike Bost (R).

Kentucky 6. distrikt: Delstatssenator Reggie Thomas (D) stiller mot kongressmann Andy Barr (R).

Minnesota 8. distrikt: Fylkesråd i St Louis County og tidligere ishockeystjerne Pete Stauber (R) vil stille mot kongressmann Rick Nolan (D).

Montana 1. distrikt: Forretningsmann Greg Gianforte (R) ble sverget inn som nytt kongressmedlem 21. juni, etter å ha vunnet suppleringsvalget i mai.

Nevada 3. distrikt: Delstatssenator Scott Hammond (R) er første republikaner til å erklære seg som kandidat til dette setet, som blir ledig fordi den nyvalgte kongresskvinnen Jacky Rosen (D) allerede stiller til Senatet.

New Jersey 11. distrikt: Fylkesråd i Passiac County, John Bartlett (D) stiller mot kongressmann Rod Frelinghuysen (R).

New Mexico 2. distrikt: Kongressmann Steve Pearce (R) tar ikke gjenvalg. Setet er moderat republikansk, men har ikke vært truet med Pearce som kandidat. Så langt er delstatsrepresentant Yvette Herell eneste påmeldte republikaner.

New York 22. distrikt: Delstatsrepresentant Anthony Brindisi (D) stiller mot kongresskvinne Claudia Tenney (R), som vant her med under 50%, mye pga. en uavhengig sentrumskandidat.

North Carolina 3. distrikt: Den moderate kongressmannen Walter Jones (R), som ofte er en pest og en plage for lederskapet i eget parti, har igjen fått en seriøs utfordrer til den republikanske nominasjonen; denne gang fra fylkesråd i Craven County, Scott Dacey.

Pennsylvania 7. distrikt: Delstatssenator Daylin Leach (D) stiller mot kongressmann Pat Meehan (R).

South Carolina 5. distrikt: Forretningsmann og tidligere delstatsrepresentant Ralph Norman (R) ble sverget inn som nytt kongressmedlem 26. juni, etter å ha vunnet suppleringsvalget uken før.

Tennessee 6. distrikt: Delstatsrepresentant Judd Matheny (R) stiller i dette distriktet. Det er foreløpig usikkert om kongresskvinne Dianne Black (R) stiller til guvernør, men Matheny sier han stiller uansett.

 

Alabama guvernør: Delstatssenator Bill Hightower søker den republikanske nominasjonen i 2018. Han blir den sjette kandidaten så langt.

Colorado guvernør: Kongressmann Ed Perlmutter (D), som trolig var favoritt til den demokratiske guvernørnominasjonen, annonserte at han trakk seg fra valget og ville heller ikke søke gjenvalg til sitt nåværende kongressdistrikt.

Maine guvernør: Både justisminister Janet Mills og tidligere Speaker i delstatshuset, Mark Eves vil søke den demokratiske guvernørnominasjonen i 2018.

Michigan guvernør: Lege Jim Hines (R) ble første offisielle kandidat i juli, da han leverte inn et stort antall signaturer.

New Jersey guvernør: En måling fra Monmouth gir forretningsmann Phil Murphy (D) en 53 – 26 ledelse på viseguvernør Kim Guadagno (R).

New Mexico guvernør: Kongressmann Steve Pearce (R) stiller til guvernør i 2018. Han er klar favoritt til å bli partiets kandidat.

Rhode Island guvernør: Ihuga Trump-tilhenger og tidligere delstatsrepresentant Joe Trillo (R) stiller til guvernør i 2018. Det ventes at borgermesteren i Cranston og partiets kandidat i 2014, Alan Fung også stiller.

Tennessee guvernør: Speaker i delstatshuset, Beth Harwell (R) stiller til guvernør i 2018.