Kan du formidle amerikansk politikk på en forståelig måte? Søk praktikantstilling hos AmerikanskPolitikk.no!

Vi er på utkikk etter skrivedyktige folk som har kunnskap om og interesserer seg for amerikansk politikk, og som raskt kan sette seg inn i kompliserte saker og forklare innholdet for leserne våre. Praktikantene bidrar til den daglige nyhetsdekningen og står i tillegg fritt til å lage annet innhold til nettsiden.

For 11. gang

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. Siden oppstarten har 35 dyktige bachelor- og masterstudenter, samt nyutdannede, hatt praktikantstilling her på nettsiden.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive kommentarer og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk. Det er også muligheter for å tre inn i redaksjonen på fast basis etter praktikantperioden, noe både kommentator Vårin Alme og kommentator og AMPOLCAST-programleder Henrik Østensen Heldahl gjorde for noen år siden.

Noe for deg?

Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du kan bidra med på nettsiden, CV og en liten tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: 10. august 2017.

Spørsmål? Kontakt redaktør Are Tågvold Flaten på flaten at ampol.no eller 45 66 77 84.

AmerikanskPolitikk.no er et politisk uavhengig nettsted.