Aller først: Det er primærvalg i Virginia natt til onsdag; egen sak kommer mandag morgen og i morgenkaffen tirsdag. Dessuten er det nominasjonsmøter for Utahs 3. distrikt på lørdag, en egen sak kommer i løpet av fredag.

 

Pennsylvania senator: Forretningsmann Paul Addis (R) vil stille mot senator Bob Casey Jr. (D) neste år. Addis har penger nok til å i det minste delfinansiere egen valgkamp.

 

Alabama 5. distrikt: Tidligere byadvokat for Huntsville, Peter Joffrion, stiller til dette setet for demokratene. Joffrion sier avgjørelsen om å stille til setet er uavhengig av om kongressmann Mo Brooks (R) blir valgt til Senatet i suppleringsvalget senere i år.

California 34. distrikt: Suppleringsvalget tirsdag ble vunnet av delstatsrepresentant Jimmy Gomez (D), som tok 60%.

Florida 2. distrikt: Tidligere fylkesråd i Leon County, Bob Rackleff (D) stiller mot kongressmann Neal Dunn i 2018. Dette setet ble gjort betydelig mer republikansk av delstatens Høyesterett i 2016, noe som førte til at daværende representant Gwen Graham (D) avsto fra å stille.

Florida 27. distrikt: Delstatsrepresentant David Richardson (D) stiller til dette åpne setet i 2018.

Georgia 6. distrikt: Landmark er ute med en måling som gir demokrat Jon Ossoff en 50 – 47 ledelse på republikaner Karen Handel, mens avisen Atlanta Journal-Constitution har en måling som gir Ossoff en betydelig større 51 – 44 ledelse.

Minnesota 1. distrikt: Tidligere delstatssenator Vicki Jensen er første demokrat til å erklære seg som kandidat til dette åpne setet.

 

Alabama guvernør: Predikant Scott Dawson, som er en populær gjest på delstatens diverse radio- og TV-show, stiller til guvernør som republikaner.

Alabama justis: Fungerende justisminister Steve Marshall (R), som ble oppnevnt som erstatter for nåværende senator Luther Strange, stiller til valg i 2018.

Arizona guvernør: Delstatssenator Steve Farley (D) stiller til guvernør i 2018.

Florida justis: Tidligere dommer Ashley Moody (R) har meddelt at hun stiller til justisminister i 2018 og fikk umiddelbart støtte fra avtroppende justisminister Pam Bondi (R).

Kansas guvernør: Administrasjonsminister Kris Kobach (R) stiller til guvernør i 2018. Avgjørelsen kommer ikke som noen overraskelse, men den stridbare Kobach kommer til å sørge for at demokratenes kandidat vil ha flust med penger fra hele USA til å drive valgkamp dersom han blir nominert.

Maine guvernør: Tidligere sosialråd Mary Mayhew (R) stiller til guvernør for republikanerne. Mayhew anses som en politisk alliert av avtroppende guvernør Paul LePage (R).

New Jersey guvernør: Det demokratiske primærvalget på tirsdag ble vunnet av investor og tidligere ambassadør til Tyskland, Phil Murphy, med 48%. Det republikanske ble vunnet av viseguvernør Kim Guadagno, med 47%.

Texas lokal: Borgermestervalget i El Paso lørdag endte med seier til tidligere delstatsrepresentant Dee Margo (R), som tok 57% mot forretningsmann David Saucedos (R) 43%.

Texas lokal: Borgermestervalget i San Antonio lørdag endte med seier til det uavhengige bystyremedlemmet Ron Nirenberg (Uavh.), som slo sittende borgermester Ivy Taylor (D) 54 – 46.