Valgsnacks for uke 12

Georgia 6. distrikt: En måling fra Clout Research foran første runde av suppleringsvalget gir Jon Ossof (D) 41%, mot 16% hver på tidligere administrasjonsminister Karen Handel (R) og forretningsmann Bob Gray (R). En annen måling fra Opinion Savvy gir Ossof 40%, foran Handel på 20% og Gray på 10%.

Ohio 16. distrikt: Kongressmann Jim Renacci (R) vil stille til guvernør i 2018.

Virginia 10. distrikt: Den tidligere lederen for lærernes fagforening i Fairfax fylke, Kimberly Adams, er første demokrat til å stille mot kongresskvinne Barbara Comstock (R) i 2018. Flere demokrater vurderer å stille.

 

Colorado justis: Fylkesadvokat i Boulder County, Stan Garnett stiller til justisminister i 2018. Garnett tapte mot nåværende justisminister Cynthia Coffman (R) i 2014. Han får konkurranse om den demokratiske nominasjonen fra delstatsrepresentant Joe Salazar.

Illinois guvernør: Delstatssenator Daniel Biss blir den femte demokraten til å annonsere at han stiller til guvernør i 2018.

Minnesota guvernør: Viseguvernør Tina Smith (D) erklærte i forrige uke noe overaskende at hun ikke ville stille i 2018, dette til tross for at hun var ansett som guvernør Mark Daytons (D) håndplukkede etterfølger. Derimot ryktes det at kongressmann Tim Waltz (D), som bare så vidt fikk gjenvalg i 2016, nå har bestemt seg for å stille.

Nebraska adm: Administrasjonsminister John Gale (R) vil ikke ta gjenvalg til en femte embetsperiode i 2018.