Valgsnacks mandag 13. mars

California senator: Det ryktes at selveste Ahnuld «The Governator» Schwarzenegger flørter med å stille til Senatet i 2018.

Utah senator: Den lengst sittende republikaneren i Senatet, Orrin Hatch, sier han er innstilt på en seksårsperiode til. Da han sist ble valgt i 2012 sa han at dette ville bli hans siste periode, men bla. oppmuntring fra president Donald Trump nevnes nå som grunn til at han allikevel tar en ny periode. Hatch vil være 84 år gammel på valgdagen i 2018.

 

California 49. distrikt: Advokat Mike Levin (D) slutter seg til 2016-kandidat og advokat Doug Applegate (D) i et forsøk på å slå ut republikaneren Darrell Issa, som fikk gjenvalg med under 1% margin i fjor.

Georgia 6. distrikt: En måling av suppleringsvalget i dette distriktet gir demokrat Jon Ossof og republikaner Karen Handel 18% hver, med Bob Gray (R) på 13% og resten av feltet under 10%. Første valgrunde er 18. april.

Montana 1. distrikt: Republikanerne nominerte mandag milliardær og tapende guvernørkandidat i 2016, Greg Gianforte til partiets kandidat i suppleringsvalget 25. mai.

Oklahoma 1. distrikt: Forretningsmann Kevin Hern søker den republikanske nominasjonen i dette dypt konservative setet, der advokat Andy Coleman og forretningsmann Scott Pendleton alt er kandidater. Representant Jim Bridenstine ventes å holde sitt løfte om bare å sitte i tre perioder

South Carolina 5. distrikt: Rådgiver for investorfirmaet Goldman Sachs, Archie Parnell vil stille for demokratene i suppleringsvalget i juni.

 

California guvernør: To halvveis seriøse republikanere har meldt seg til guvernørvalget i 2018; forretningsmann John Cox og tidligere delstatsrepresentant David Hadley. Fra før stiller viseguvernør Gavin Newsom, finansminister John Chiang, tidligere borgermester i Los Angeles, Antonio Villaraigosa og tidligere skoleinspektør Delaine Eastin, alle demokrater.

California lokal: Borgermester Eric Garcetti (D) ble gjenvalgt i Los Angeles tirsdag.

Colorado guvernør: Fylkesråd i Larimer County, Lew Gaiter (R) stiller til guvernør i 2018. På demokratisk side vurderer tidligere føderal senator og innenriksminister Ken Salazar å stille.

Missouri lokal: Bystyremedlem Lyda Krewson vant det demokratiske primærvalget tirsdag og er dermed i praksis klar for borgermesterposten i denne klart progressive byen.

Ohio guvernør: Advokat og tidligere kongresskvinne Betty Sutton (D) stiller til guvernør i 2018. Sutton tapte mot Jim Renacci (R) da de ble tegnet inn i samme distrikt etter folketellingen i 2010.

Tennessee guvernør: Forretningsmann Randy Boyd (R) stiller til guvernør i Tennessee.

Wisconsin lokal: Delstatsforsamlingen i Wisconsin har vedtatt å avskaffe vervet som finansminister, men saken må opp til folkeavstemning neste vår til endelig godkjenning. Den nåværende finansministeren, Matt Adamczyk (R) ble valgt i 2014 på et løfte om å avskaffe jobben.