Valgsnacks mandag 6. mars

Alabama senator: Delstatsrevisor Jim Ziegler (R) sier han vil saksøke guvernør Phil Bentley (R) over sistnevntes utnevnelse av justisminister Luther Strange (R) til Jeff Sessions (R) senatssete. Ifølge Ziegler skal det avholdes umiddelbart suppleringsvalg dersom det er mer enn fire måneder til neste ordinære valg, men Bentley valgte å avholde valget samtidig med de andre valgene i november 2018, for å spare penger. Se for øvrig en annen artikkel om problematikken her.

 

Iowa distrikt 3: Forretningsmann Mike Sherzan vil stille i det demokratiske primærvalget i 2018, etter å ha tapt for veteran Jim Mowrer i 2016.

Montana 1. distrikt: Kongressmann Ryan Zinke (R) ble onsdag godkjent som ny innenriksminister av Senatet. Et suppleringsvalg vil bli arrangert i delstaten torsdag 25. mai. I Montana foretas nominasjoner til suppleringsvalg via partimøter, ikke primærvalg og demokratene nominerte søndag musiker Rob Quist til sin kandidat. Republikanerne vil nominere sin kandidat i dag.

 

Florida guvernør: Borgermesteren i Tallahassee, Andrew Gillum, var første demokrat til å annonsere at han stiller til guvernør i 2018, og kort tid etter registrerte advokat og forretningsmann Chris King seg også. Et halvt dusin andre demokrater ryktes å vurdere racet.

Idaho guvernør: Eiendomsutvikler og tidligere lege Tommy Ahlquist blir tredje republikaner til å stille til guvernør i 2018.

Michigan lokal: Delstatssenator Coleman Young II (D) vil stille til borgermestervalget i Detroit. Youngs far var i sin tid byens første svarte borgermester.

Ohio guvernør: Kongressmann Tim Ryan (D) har, som ventet, avslått å stille i 2018, men lederen for demokratene i delstatssenatet, Joe Schiavoni har annonsert sitt kandidatur. På republikansk side er så langt viseguvernør Mary Taylor og justisminister og tidligere senator Mike DeWine kandidater.