AMPOLCAST episode 72: Making The Democrats Great Again!

Ukas AMPOLCAST sponses av boka USAs ledervilje svikter av Svein Melby, utgitt på Fagbokforlaget. Boka tar for seg USAs maktpolitiske utfordringer og nye nasjonale forutsetninger. Den anbefales for alle som interesserer seg for det som nå rører seg i amerikansk politikk. Og jadda, vi har et eksemplar du kan vinne!

I episode 72 snakker vi om ledervalget i demokratenes nasjonale komité og om Indivisible-bevegelsen som nå brer om seg i USA. Hvem er de, og hva vil de? Vi snakker også om Donald Trumps beslutning om å holde seg unna årets White House Correspondents Dinner og om hva vi har i vente fra Trumps første tale til Kongressen.

Med AmerikanskPolitikk.nos Henrik Østensen Heldahl, Are Tågvold Flaten og Vårin Alme.

Hvordan abonnerer du på «Amerikansk politikk»?

Abonner på «Amerikansk politikk» i iTunes eller Spotify.

Du finner oss også her: