Valgsnacks mandag 23. januar

California senator: 83 år gamle Dianne Feinstein (D) antyder at hun kan tenke seg å stille til gjenvalg i 2018. Dette kan selvsagt bare ha vært et forsøk på å forbli relevant i de neste to årene, men hun er ved god helse og Strom Thurmond (R) fra South Carolina var 93 da han ble valgt siste gang…

Virginia senator: Den konservative radiostjernen Laura Ingraham vurderer å stille til Senatet for republikanerne i 2018. Ingraham er trolig for konservativ for delstaten, men har nok penger til at hun både kan finansiere valgkampen selv og legge presse på gjenvalgskampanjen til Tim Kaine (D).

 

Connecticut guvernør: Borgermester og republikanernes kandidat til finansminister i 2014, Tim Herbst vil stille til guvernør i 2018.

Montana guvernør: Mye tyder på at milliardær og tapende guvernørkandidat Greg Gianforte blir republikanernes kandidat i suppleringsvalget til delstatens eneste sete i Representantenes hus. Setet blir trolig ledig når kongressmann Ryan Zinke (R) blir godkjent som innenriksminister for Donald Trump.

Nevada guvernør: Forretningsmann Steve Cloobeck vil stille til guvernør for demokratene i 2018. Cloobeck har lovet å bruke 5 millioner dollar av egen lomme til valgkampen.

New Jersey guvernør: Viseguvernør Kim Guadagno (R) stiller til guvernør i år.

Ohio lokal: Bystyremedlem i Cleveland, Jeffrey Johnson (D) vil stille mot partifelle og sittende borgermester Frank Jackson i valget senere i år.

Virginia guvernør: Mason-Dixon er ute med en meningsmåling av årets guvernørvalg. De finner tapende senatskandidat i 2014, Ed Gillespie (R) med en 44 – 41 ledelse over viseguvernør Ralph Northam.