Har du lyst til å bidra til dekningen av amerikansk politikk med Donald Trump i Det hvite hus? Søk praktikantstilling hos AmerikanskPolitikk.no!

Vi er som alltid på utkikk etter skrivedyktige folk som interesserer for amerikansk politikk, og som raskt kan sette seg inn i nye og kompliserte saker. Praktikantene skal bidra til den daglige nyhetsdekningen og står i tillegg fritt til å jobbe med andre saker til nettsiden.

I en tid da Donald Trump kommer til å stjele de fleste overskriftene skal vi i tillegg gi en grundig dekning av litt mindre klikkvennlige hendelser i amerikansk politikk.

Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no ble lansert høsten 2012, med bidrag fra fire norske studenter ved American University i Washington, D.C. Siden oppstarten har 35 dyktige bachelor og masterstudenter, samt nyutdannede, hatt praktikantstilling her på nettsiden.

Praktikantene har gjort alt fra å dekke valgkamp-arrangementer i USA, til å skrive kommentarer og bli intervjuet i norske medier om amerikansk politikk. Det er også muligheter for å fortsette som fast bidragsyter på nettsiden etter praktikantperioden.

Noe for deg?

Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du ønsker å bidra med på nettsiden, CV og en tekst­prøve til post at ampol.no.

Søknadsfrist: 19. januar 2017 – president Barack Obamas nest siste dag i Det hvite hus.

Ikke nøl med å sende eventuelle spørsmål du måtte ha om praktikantordningen.

[rev_slider Intern-ad-forside]