Valgsnacks mandag 19. desember

Georgia 6. distrikt: Tidligere delstatsrepresentant Sally Harrell (D) vil stille for demokratene i dette distriktet, som blir ledig dersom kongressmann Tom Price (R) blir ny helseminister.

Montana 1. distrikt: Kongressmann Ryan Zinke (R) blir ny innenriksminister. Avgjørelsen kom som en overraskelse, siden mange hadde trodd at jobben ville gå til kongresskvinne Cathy McMorris Rodgers (R).

Pennsylvania 2. distrikt: Tidligere kongressmann Chaka Fattah (D) ble mandag dømt til ti års fengsel for korrupsjon. Fattah tapte primærvalget i april og gikk av kort tid etter.

South Carolina 5. distrikt: Kongressmann Mick Mulvaney (R) vil bli nominert til jobben som budsjettdirektør.

 

Louisiana finans: Suppleringsvalget til dette vervet vil bli avholdt en gang i oktober 2017; den eksakte datoen avhenger av når sittende finansminister John Kennedy (R) går av for å bli senator. Assisterende finansminister Ron Henson vil fungere frem til en ny minister er valgt.

Minnesota guvernør: Borgermesteren i St Paul, Chris Coleman (D) vil stille til guvernør i 2018.

New Hampshire guvernør: Lederen av delstatssenatet, Chuck Morse (R) blir fungerende guvernør for to dager i januar. Avtroppende guvernør Maggie Hassan (D) går av kl. 23:59 den 2. januar for å innta sin plass i Senatet og den nye guvernøren, Chris Sununu (R) tiltrår ikke før 5. januar.

New Mexico guvernør: Kongresskvinne Michelle Lujan-Grisham (D) vil stille til guvernør i 2018.

North Carolina guvernør: Delstatsforsamlingen i North Carolina er i full gang med å endre delstatens lover, i den hensikt å begrense den innkommende, demokratiske guvernørens fullmakter så mye som mulig.

Texas lokal: Fribryter Booker Huffman, kjent som Booker T, vil stille til borgermestervalget i Houston i 2019. Det er foreløpig ukjent hvilket parti, om noe, han vil stille for.