Skinnende blanke buttons… skinnende. My preciousssssss… (Foto: Undertegnede for AmerikanskPolitikk.no)

Hear ye, hear ye! AmerikanskPolitikk.no inviterer alle lesere til å prøve seg som valgeksperter! Nå har du sjansen til å gruse besserwisserne Are & Henriks spådommer om presidentvalget!

Dere behøver hverken å offentliggjøre skatteoppgjøret deres for de siste ti år, private e-poster, eller hvem dere har vært utro med (vi er greie sånn). Oppgaven er like enkel som den er tøff: Forutsi vinneren av presidentvalget i alle 50 delstater + Washington DC.

OPPDATERT: Pga. antall henvendelser må innsendere opplyse hvor MANGE valgmenn i sum hver kandidat oppnår. Send gjerne også med et kart over vinnerne; en mal finnes på 270towin.com.

Ved delt førsteplass trekker vi en heldig vinner. Ditt bidrag må være sendt inn til post@ampol.no senest kl. 12:00 norsk tid, tirsdag 8. november.

Premien er 1 – en – valgfri button av enten en republikaner eller en demokrat.

På republikansk side kan vi friste med en Goldwater-Miller button fra førstnevntes katastrofale tap i 1964, en klassisk Reagan for President fra hans forsøk på å ta nominasjonen i 1976 og en McCain-Palin fra 2008.

På demokratisk side har vi en We Want Beer for Franklin Delano Roosevelt i 1932. Forbudstiden gikk mot slutten og FDR ble valgt blant annet på et løfte om å støtte legalisering av alkohol igjen. Dernest har vi en LBJ for the USA fra 1964 og en Obama-Biden fra 2008.

Husk å melde fra hvilken du ønsker deg om du skulle bli den heldige vinner!

I tillegg til at du kan pryde deg med en autentisk valgkampbutton fra Over There, får du gratis bragging rights de neste fire årene.

Ingen dårlig deal, eller hva?