Valgsnacks mandag 19. september

Alaska senator: Advokat Joe Miller, som slo senator Lisa Murkowski i det republikanske primærvalget i 2010, for deretter å tape da hun stilte som uavhengig i november, vil stille som libertarianer i 2016.

 

Arizona distrikt 5: En omtelling er foretatt i dette distriktet, og delstatssenator Andy Biggs er sertifisert som vinneren av det republikanske primærvalget, med 27 stemmers forsprang på forretningskvinne Christine Jones.

California distrikt 49: Den demokratiske kandidaten Douglas Applegate har en heller ugrei fortid. Hans eks-kone fikk to besøksforbud mot ham, og han ble anklaget for fyllekjøring og dømt for fartsovertredelse.

Kansas distrikt 1: Kongressmann Tim Huelskamp, som tapte det republikanske primærvalget i august, vil ikke utelukke at han vil prøve å vinne tilbake setet i 2018.

New York distrikt 3: En føderal domstol har opphevet vedtaket om at det må holdes et nytt primærvalg for republikanerne i dette distriktet. En domstol hadde opprinnelig bedt om et ekstraordinært primærvalg i oktober, fordi delstaten hadde uriktig holdt en kandidat borte fra stemmeseddelen.