Valgsnacks mandag 29. august

Det er primærvalg i Arizona og Florida tirsdag. Egne saker om valgene kommer i morgen og en egen oppsummeringssak med resultater kommer onsdag.

 

Arizona senator: En måling fra CNN gir senator John McCain en 55 – 29 ledelse over tidligere delstatssenator Kelli Ward i det republikanske primærvalget.

 

Florida distrikt 4: Sheriff John Rutherford leder det republikanske primærvalget med 33%, mot 22% for delstatsrepresentant Lake Ray og advokat Hans Tanzler III med 17%, ifølge en måling fra St Pete Polls.

Florida distrikt 9: En måling fra St Pete Polls gir kongressmann Alan Graysons kone, Dena Grayson, en ledelse i det demokratiske primærvalget med 33%, mens kongressrådgiver Susannah Randolph har 27% og delstatssenator Darren Soto har 19%.

Florida distrikt 19: Den republikanske kandidaten Dan Bongino skjelte ut en reporter for tidsskriftet Politico i forrige uke. Normalt ikke en smart ting å gjøre, men med tanke på at Trump ble nominert til tross for langt verre fornærmelser, kan dette paradoksalt nok ha styrket Bongino.

Florida distrikt 23: En måling fra Florida Atlantic University gir kongresskvinne og tidligere partileder Debbie Wasserman-Schultz en 50 – 40 ledelse på sin utfordrer, advokat og Sanders-aktivist Tim Canova i det demokratiske primærvalget.

Guam distrikt 1: Kongresskvinne Madeleine Bordallo (D) ble renominert for demokratene, mens tidligere guvernør Felix Camacho vant den republikanske nominasjonen på Guam.

Michigan distrikt 8: Valgstyret i Michigan har tillatt demokratene i distriktet å erstatte Melissa Gilbert med assisterende fylkesaktor Suzanna Shkreli.

Oklahoma distrikt 5: Den andre runden av det demokratiske nominasjonsvalget i dette tungt republikanske distriktet ser ut til å ha blitt vunnet av tidligere delstatssenator Al McAffrey, som tok ca. 40 stemmer mer enn professor Tom Guild.

 

New Mexico admin: PPP har målt og finner fylkesfunksjonær Maggie Toulouse Oliver (D) i tet med 42%, mot 35% for delstatsrepresentant Nora Espinoza (R). Den tidligere administrasjonsministeren, Dianna Durbin (R) måtte gå av i oktober i fjor pga. svindel og korrupsjon.

Virginia lokal: Det republikanske delstatspartiet har, med knappest mulig flertall, gått inn for at nominasjonene til guvernør, viseguvernør og justisminister i 2017 skal foretas ved primærvalg. I 2013 ble nominasjonene foretatt ved partikonvent, og mange mente det førte til at for konservative kandidater ble nominert.