Trump får Der Untergang-behandlingen

Bakgrunn, fra Morgenkaffen:

Nye uttalelser fra Trump bekrefter inntrykket av at han nå går bort fra det han har sagt i hele nominasjonskampen. Han ønsker å videreføre mye av det president Obama har gjort, og ønsker ikke lenger å sende ut alle udokumenterte innvandrere (kun “the bad ones”). De kan få lovlig opphold mot å betale tilbake skatter. Trump sa også følgende til Fox News’ Sean Hannity:

“Now, everybody agrees we get the bad ones out. But when I go through and meet thousands and thousands of people on this subject, and they’ve said, ‘Mr Trump, I love you, but to take a person who’s been here for 15 or 20 years and throw them and their family out, it’s so tough, Mr Trump’. I have it all the time! It’s a very, very hard thing.”

Ann Coulter, ute med boka In Trump We Trust, er ikke fornøyd:

Trumps harde linje mot udokumenterte innvandrere har vært en sentral del av appellen hans i den republikanske nominasjonskampen. Det at han nå plutselig endrer standpunkt vil provosere mange ute på høyrefløyen. Les mer her og her.